Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ: «Μόνο η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ποδοσφαιρική μας ομάδα για την χθεσινή νίκη της, εξέδωσε προ ολίγου ο ΠΑΝΣΥΦΙ. Μεταξύ άλλων κάνει αναφορές και στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Τραπεζούντα αλλά και σε κάποιες δηλώσεις του προέδρου Αχιλλέα Νικολάου. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου για τη νέα σημαντική νίκη που πέτυχε χθες επί του απόλλωνα. Καλούμε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία να συνεχίσουν προσγειωμένα τη μέχρι στιγμής επιτυχημένη πορεία τους και να παρουσιάσουν ακόμα πιο βελτιωμένη εικόνα στους επόμενους αγώνες.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους χιλιάδες Ανορθωσιάτες που βρέθηκαν στο «ΠΑΠ» και έσπρωξαν τους ποδοσφαιριστές μας στην κατάκτηση του πολυπόθητου τρίποντου.

Τα συγχαρητήρια αυτά αποκτούν διπλή σημασία, δεδομένων των αλλεπάλληλων προκλήσεων από τους κομπλεξικούς οπαδούς του απόλλωνα, τόσο πριν, όσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Διερωτόμαστε τι έγραψε ο παρατηρητής στο φύλλο αγώνα για την εκτόξευση φωτοβολίδας με στυλό από τους κομπλεξάρες προς τους οπαδούς μας στη Δυτική κερκίδα.

Όσον αφορά τα όσα είπε ο Φανούρης για τον αγώνα της Πέμπτης με την Τραπεζούντα, ένα έχουμε να πούμε: η μόνη ομάδα που κατάφερε να ενώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και αυτό είναι κάτι που ουδείς θα καταφέρει ξανά, ειδικά με τέτοιες δηλώσεις και συμπεριφορές.

ΥΓ.1: Μια συμβουλή προς τον Πρόεδρο του Σωματείου μας: Είναι καλό στις δημόσιες τοποθετήσεις σας, να προσέχετε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Ο χαρακτηρισμός «άθλια συμπεριφορά» που αποδώσατε «ειδικά στη Νότια κερκίδα» για τον αγώνα με την ομόνοια είναι… ολίγον τι βαρύς και αδικαιολόγητος.

Οι  φωτοβολίδες δεν είναι έγκλημα, ούτε νοείται τα Σωματεία να επιτρέπουν στην κοπ να θησαυρίζει στην πλάτη τους. Ας αποταθούν επιτέλους στην κοπ ζητώντας αλλαγή του κανονισμού. Στο κάτω-κάτω τα Σωματεία αποτελούν την κοπ!

ΥΓ.2: Επόμενο ραντεβού την Κυριακή στις 18:00, στο ΓΣΖ για τον αγώνα με την Αλκή. Συνεχίζουμε δυναμικά, τραγουδάμε περήφανα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ