Φαίνεται τους κάθισε στο στομάχι η τριάρα

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο info@anorthosis24.net

Φαίνεται ότι η τριάρα τους κάθισε στο… στομάχι εκεί στη Λεμεσό και ψάχνουν δικαιολογίες για να απαλύνουν τον… πόνο τους. Υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια να μειωθεί η νίκη της ομάδας μας από τους γνωστούς κύκλους. Στην προσπάθεια αυτή γράφουν ότι τους κατέβει και μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι!

Διαβάστε το παρακάτω κομμάτι που υπογράφει ο Ονησίφορος Σταύρου στο 24sports και θα διπλωθείτε στα γέλια!

Το λάθος του Τράττου

Στον Απόλλωνα φωνάζουν για την ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Ρομπέρτο Γκαρσία στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0. Ο τηλεοπτικός φακός δικαιώνει τους κυπελλούχους, καθώς δεν φαίνεται ο Ισπανός επιθετικός να κάνει φάουλ στο Πάουλο Ζόρζε και η φάση ήταν καθαρή διεκδίκηση.

Φάουλ υπήρχε πιο πίσω, όταν ο Μερκής τράβηξε τον Παβίσετς, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο αμυντικός της Ανόρθωσης είχε απόσταση από τον Γκαρσία και ήταν δύσκολο έως απίθανο να τον προλάβει. Συνεπώς, ήταν μία πολύ καθοριστική φάση, που αν μετρούσε το γκολ κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη του αγώνα.

Ακόμα και αν είναι όπως τα γράφει ο …”αντικειμενικός” αθλητικογράφος και δεν υπήρχε παράβαση στην αγκωνιά του Γκαρσία πάνω στον Πάολο Ζόρζε (που δεν είναι, όλοι μπορούν να δουν την αγκωνιά) ο ίδιος παραδέχεται ότι υπήρξε φάουλ πάνω στον Παβίσεβιτς (τον τράβηξε ο Μερκής) αλλά σύμφωνα με τον αντικειμενικότατο συντάκτη δεν έπρεπε να σφυριχτεί γιατί ο  Παβίσεβιτς δεν θα προλάβαινε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα!  Θαυμάστε αντικειμενικότητα, θαυμάστε γνώση κανονισμών!

Από τούδε και στο εξής θα εφαρμοστεί ο κανονισμός του Ονησίφορου όπου σε τέτοιες περιπτώσεις ο διαιτητής θα διακόπτει τον αγώνα και θα μετρά την απόσταση που έγινε το φάουλ για να αποφασίσει αν θα μετρήσει το γκολ. Ή για να το απλοποιήσουμε και σκεφτόμενοι με τον τρόπο σκέψης του συγκεκριμένου συντάκτη, αν δεν πέσει νεκρός από φάουλ ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης να μετράει το τέρμα! Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο των αθλητικογράφων μας ή πιο ορθά αυτό το  επίπεδο τους επιβάλλουν οι σωματειακές τους προτιμήσεις…

Ίσως ο συντάκτης να είχε υπόψη του τους περσινούς αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων που έγιναν όργια κατά της ομάδας τόσο στο Τσίρειο που κερδίσαμε με 0-2 όσο και στο Παπαδόπουλος (0-0)… Κλείνοντας, να συστήσουμε σε όσους νιώθουν βαρύ το στομάχι τους μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές σόδα για εύκολη χώνεψη!

Εγκωμίτης Αντρέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ