Πάρτυ με πιστόλια Ρομπέρτο και Γκονζάλο

Με καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και 3 γκολ, η ομάδα μας καθάρισε τον Απόλλωνα και έδειξε από την αρχή τα δόντια της, ενώ όλοι την είχαν ξεγραμμένη.

Καταρχάς νομίζω πρέπει να σταθώ στο Ζόρζε Κόστα. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα δείχνει δείγματα γραφής. Μια αναγεννημένη Ανόρθωση, με πλάνο και πειθαρχεία είναι τα στοιχεία της μέχρι τώρα δουλείας του. Κερδίζουμε και βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά σε κάποιους τομείς θέλουμε αρκετή δουλεία, με την άμυνα να είναι η προτεραιότητα αφού από την μέση και μπροστά η ομάδα είναι σαφώς καλύτερη.

Δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται για τον Ιάσονα ο Ζόρζε Κόστα. Ήρθε από αποχή 7 μηνών και από το πρώτο κιόλας παιχνίδι κέρδισε το χειροκρότημα αλλά και την αγάπη του κόσμου. Ο Κόστα τον εμπιστεύτηκε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και βγήκε ασπροπρόσωπος. Βγάζει σιγουριά στο παιχνίδι, έχει όρεξη, ξέρει μπάλα και όλα αυτά τον βοηθούν να έχει αυτή την εξαιρετική παρουσία. Στα συν και η παρουσία του Αλέξα που φαίνεται αναγεννημένος. Πιο ήρεμος από ότι τον έχουμε συνηθίσει, με καθαρό μυαλό, βρίσκετε παντού. Ασταμάτητα τρεξίματα, συνεχή μαρκαρίσματα και μακριά από τα περσινά αχρείαστα και αδικαιολόγητα φάουλ είναι η εικόνα που χαρακτηρίζει τον Ρουμάνο τη φετινή χρονιά μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα, Γκονζάλο Γκαρσία και Ρομπέρτο Κολαούτι, δείχνουν ότι θα στήσουν τρελό πάρτι φέτος. Συνδυάζονται άψογα και δείχνουν πως κολλάνε μια χαρά. Ένα πολύ σημαντικό όπλο στα χέρια του Ζόρζε Κόστα.

Για τον κόσμο τα λόγια είναι περιττά. Κάτι παραπάνω από 7.000 Ανορθωσιάτες έστησαν τρελό πάρτι στις εξέδρες του Αντώνης Παπαδόπουλος και έδωσαν ώθηση στους παίκτες της ομάδας μας να πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές. Απ’ εκεί και πέρα η συνέχεια είναι μεγάλη και από σήμερα τα πανηγύρια τέλος. Μπαίνουμε σε εβδομάδα Αλκής και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μην παρασυρθούμε από τις δυο νίκες στα ντέρμπι. Άλλωστε ποιός ξεχνά εκείνο το 0-0 με τη συγκεκριμένη αντίπαλο εντός έδρας και προερχόμενοι από σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ομόνοια στην Λευκωσία; Προσγειωμένα λοιπόν, υπομονή και επιμονή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ