Έντονη κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα

Δύο μέρες πριν από το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και όλοι πλέον επικεντρωνόμαστε στον μοναδικό στόχο που είναι το τρίποντο. Παρ’ολα αυτά το αγωνιστικό δεν είναι το μόνο “ανοικτό μέτωπο” αυτή τη στιγμή, αφού στενεύουν και τα περιθώρια για τα κριτήρια του Σεπτεμβρίου, για τα οποία απαιτείται ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό εάν θέλουμε να τα περάσουμε με επιτυχία. Έντονη λοιπόν η κινητικότητα που παρατηρείται σε όλα τα επίπεδα. Τόσο σε ότι αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όσο και σε οικονομικό, διοικητικό και οπαδικό επίπεδο.

Αγωνιστικά

Πρώτος φετινός αγώνας μακριά από το Παπαδόπουλος καιτο τρίποντο είναι μονόδρομος. Το καλό ξεκίνημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές με Ομόνοια και Απόλλωνα, καθιστά την νίκη απέναντι στην Αλκή επιβεβλημένη και άπαντες επικεντρώνονται στο παιχνίδι της Κυριακής. Η σημερινή προπόνηση ίσως να είναι καθοριστική για το αν οι Μάκος και Άντιτς-που παρουσίασαν προβλήματα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα-καταφέρουν να αγωνιστούν στον μεθαυριανό αγώνα.

Το οικονομικό

Η κατάσταση είναι πλέον γνωστή και δυστυχώς καθόλου καλή. Για να περάσουμε τα κριτήρια Σεπτεμβρίου απαιτείται ένα σημαντικό ποσό τις τάξης των 600 χιλιάδων ευρώ και η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα αυτά. Ήδη έχει γίνει έκκληση για την οικονομική στήριξη του σωματείου μέσω των εισητηρίων διαρκείας, ενώ έχει αρχίσει και η κινητοποίση των εθελοντών.

Εθελοντές

Όπως αναφέραμε και χθες, οι εθελοντές σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης, διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση στη Λεμεσό, στο ξενοδοχείο Hawaii Grand Resort (25 Σεπτεμβρίου), με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.  Παρών στην εν λόγω συγκέντρωση θα είναι και ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Νικολάου.

Εισητήρια με Αλκή

Στις τάξεις των οπαδών μας παρατηρείται έντονη κινητικότητα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αλκή. Το sold out είναι φυσικά ο στόχος, όχι μόνο για την οικονομική βοήθεια της ομάδας, αλλά και για να σπρώξουμε την ομάδα στην τρίτη σερί νίκη. Ξεσηκωνόμαστε λοιπόν και πάμε για το 3×3.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ