Συγκέντρωση στο Hawaii Grand Resort

Όπως αναφέραμε και χθες, φίλοι της ομάδας σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους εθελοντές διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση στη Λεμεσό, στο ξενοδοχείο Hawaii Grand Resort, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Εκεί θα βρίσκεται ο πρόεδρος Αχιλλέας Νικολάου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, ενώ την εκδήλωση θα λαμπρύνει με τη μουσική παρουσία του ο Στέλιος Χιώτης. Θα προσφέρεται φαγητό και ποτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διοργάνωση άλλης μιας εκδήλωσης (μετά από τη χθεσινή μας ανακοίνωση για την έκθεση έργων τέχνης του Πέτρου Πτωχόπουλου) για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, ενόψει και των οικονομικών κριτηρίων Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη αυτή εκδήλωση αφορά ανοιχτή συγκέντρωση φίλων της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:30μμ στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και πέραν από τη συζήτηση με τους φίλους της ομάδας, θα προσφέρεται φαγητό και ποτό και θα υπάρξει και έκτακτη εμφάνιση του τραγουδιστή Στέλιου Χιώτη που θα ομορφύνει την εκδήλωση μας με μερικά τραγούδια του. 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων για την προθυμία τους να προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας
καθώς και το Κίνημα Εθελοντών της Ανόρθωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ