Εκδήλωση εθελοντών στο Grand Resort

Εκδήλωση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του Σωματείου οι εθελοντές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπενθυμίζουμε όλους τους φίλους της ομάδας μας ότι την Τετάρτη 25/9/2013 στις 7:30μμ θα γίνει μεγάλη εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συλλόγου, η Πρόεδρος του Κινήματος Εθελοντών του Συλλόγου, ενώ θα παραθέσουμε δεξίωση για όλους τους φίλους, με τη συνοδεία μουσικής του φίλου Ανορθωσιάτη Στέλιου Χιώτη. 

Στην εκδήλωση το παρόν τους θα δώσουν οι Ζόρζε Κόστα και  Μάρκο Λέιτε από την τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κολαούτι, Αλέξα, Φοφανά και Κάλβο.

Η είσοδος στην εκδήλωση έχει ορισθεί στα 10 Ευρώ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Grand Resort και το Κίνημα Εθελοντών του Συλλόγου, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης αυτής της μεγάλης εκδήλωσης. 

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης να δηλώσει παρών στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται για οικονομική στήριξη του Συλλόγου ενόψει των οικονομικών κριτηρίων της Ουέφα για το μήνα Σεπτέμβριο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ