Οι «Φυλές των οπαδών» επιστρέφουν και μας καταθέτουν τη δική τους άποψη για το παιγνίδι της Κυριακής απέναντι στην Αλκή στο ΓΣΖ. Κάποιες φυλές «δικαιώθηκαν» για το παιγνίδι με την Αλκή, κάποιες είναι «αλλού για αλλού». Για αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι γράφεται πιο κάτω δεν είναι θέση κανενός! Την Πέμπτη λοιπόν οι «φυλές των οπαδών» είπαν το μακρύ και το κοντό τους για το παιγνίδι στο ΓΣΖ. Σήμερα επανέρχονται και μας παραθέτουν την άποψη τους για το τι συνέβη στο χθεσινό παιγνίδι και στην επικράτηση μας με 4-0 επί της ομάδας της Λάρνακας! Μαζί, σας παραθέτουμε και τι «είπαν» στο pre-match για να κάνετε τις κατάλληλες… συγκρίσεις!

Ο ξερόλας

«Ελάλουν σας το εν σας το ελάλουν; Ο Ζόρζε δυστυχώς δεν παίρνει σημειώσεις που μένα και θα τον πάρει το ποτάμι σε κάποια φάση στο κοντινό μέλλον. Αλέξα βασικό σε έτσι παιγνίδι κύριε Κόστα; Έβαλεν ένα γκολ. Πάρακατω. Έβαλεν το και ο Τόνι Χέις που το μισό μέτρο με τον πορτάρη κάτω. Αλλά όι, πρέπει να τον έχουμεν μέσα για να φλερτάρει με την κίτρινη απέναντι σε Αλκή και στην κάθε Αλκή, και να μεν τον έχουμεν στα ντέρμπι. Γκονζάλο Γκαρσία. Εκαταίσχεψες τον παίχτη κύριε Κόστα. Βάλτον να παίξει πίσω που τον Κολαούτι, είπεν το και ο σειράς ο Αβρααμίδης στο Replay μετά που του έστειλα μήνυμα και εσυμφώνησε μαζί μου. Και τον Κολαούτι, φκάλε τον έξω να δούμε και πως παίζει η ομάδα χωρίς τον killer, να δούμε τι μπορούμε να κάμουμε χωρίς τον Αργεντινό. Παίρνε σημειώσεις κύριε Κόστα πέρκι μάθεις τίποτε…»

Τι έλεγε ο ξερόλας στο Pre-match:

«Την τελευταία φορά είπα σας ότι έχω πολλά να πω για το παιγνίδι με την Αλκή, και ήρτεν η ώρα να τα πω. Ζόρζε, πιάσε σημειώσεις και ελπίζω την Κυριακή να εφαρμόσεις τουλάχιστον τα μισά που τούτα που θα σου πω. Έχουμεν και λέμε. Εν ευκαιρία να βάλεις τον Αβραάμ βασικό αριστερά στην επίθεση, να πιάσει παιγνίδια πάνω του στη φυσική του θέση. Δεύτερο. Τον Αλέξα άφηστον στον πάγκο. Έννεν παιγνίδι τούτο να παίξει και να πιάσει κίτρινη. Τρίτο. Επιτέλους Τζέισον – Άντιτς να τους αλλάξεις τις πλευρές. Τέταρτο. Μεν σου πω να αφήσεις και τον Κολαούτι έξω να πιάσει καμιάν ανάσα. Εν την Αλκή που παίζουμε. Δέρνουμεν την και με τον Τόνι Χέις βασικό που λαλεί η κουβέντα. Θωρώ σε Ζόρζε Κόστα… Θα τα πούμε και μετά το παιγνίδι εμείς οι δύο.»

Ο αντιανορθωσιάτης

«Όπα ρε Ανορθωσιατούθκια. Έπαιζεν σας μάππα η Αλκή με μέσο όρο ηλικίας 14 και ένα μπιμπερό; Και εν έτσι που μου θέλετε και πρωτάθλημα; ΧΑ ΧΑ. Όπως σας είπα, αν επαίζαμεν 36 αγωνιστικές θα μας εσώζετε που τη διαβάθμιση, αλλά όπως σας είδα εψές εν μαζί μας που θα πάτε διαβάθμιση! Ρε μα να σας πιάσω πέντε κκόρνει σε δέκα λεπτά; Ρε μα να σας περιπαίζω μέστο γήπεδο; Τους μόνους τρεις πόντους σίουρους που έχω τωρά και να πάει εν μαζί σας στο δεύτερο γύρο στο Αντώνης Παπαδόπουλος!»

Τι έλεγε ο αντιανορθωσιάτης στο Pre-match:

«Άλφα λάμδα κάππα η. Κόκκινο και θαλασσί.  ΑΛΚΗ! Α ρε Ανορθωσιατούθκια μου, την Κυριακή μετά το παιγνίδι εν θα μιλιέστε και υπογράφω σας το! Εν εσείς που θα μας σώσετε φέτος που τη διαβάθμιση! Αν σας επαίζαμε 36 αγωνιστικές θα πιάναμεν και το πρωτάθλημα στο τέλος! Και τη νίκη μας θα την αφιερώσουμε στον Προεδράρα μας Νίκο Λίλλη ο οποίος θα μας παρακολουθεί που το ΣΥ.ΦΙ των φυλακών! ΑΛΚΗ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗ!»

Ο καράολος

«ΟΜΑΔΑΡΑ ΡΕ! ΚΟΛΑΟΥΤΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ. Ώσπου παίζει τούτος ο Killer εν έχουμεν να φοούμαστεν τίποτε! Ξυπνούμε, πάμε στο ΓΣΖ, κάμνουμεν τον περίπατο μας και over. Αυτά είναι Ανορθωσάκκα! Ζόρζε Κόστα άρχοντας! Είδε τα προβλήματα της ομάδας, έκαμε τρεις αλλαγές και τούτον ήταν! Περίπατος το πρωτάθλημα φέτος με έτσι διοίκηση, έτσι προπονητή, έτσι παίχτες, έτσι κόσμο! Φοφανά ΡΙΣΠΕΚΤ! Το μαυρούι μας εν που άλλο πλανήτη! Εξωγήινο μαυρούι! Τώρα που θα έρτει και ο Γκάλαμαζ πίσω και θα σάσει η άμυνα, θα ήμαστε ασταμάτητοι!»

Τι έλεγε ο καράολος στο Pre-match:

«Ε καλό. Εδέραμεν έτσι τυχαία Ομόνοια και Απόλλωνα και νομίζουμεν ότι θα μπούμεν και εξάδα. Μα με ποιους ρε; Τον Φοφανά και τον Γκάλαμαζ; Έκατσεν μας το λόττο τις πρώτες δύο αγωνιστικές και ενομίσαμεν ότι επιάμεν το που τα τωρά. Αλλά κανένας εν βλέπει τα προβλήματα της ομάδας. Έτο, την Κυριακή θα πάμεν κοιμισμένοι στο ΓΣΖ και εν θα ξέρουμε πόθεν θα μας την τραβήσει η Αλκή. Ο Κολαούτι; Μετράτε τους μήνες που θα κάμει να ξαναβάλει τέρμα. Αλλά όι, εν μας έκαμνεν ο Ιτζάγκι να δώκουμε κατιτίς να τον κρατήσουμε!»

Ο «δημοσιογράφος»

«Όπως σας είπα τις προηγούμενες ημέρες, το παιγνίδι έκρυβε τις δυσκολίες του αλλά η Ανόρθωση έκανε τα αυτονόητα και πήρε την ουσία που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Τελικά ο κ. Κόστα δεν έκανε αλλαγές στη βασική εντεκάδα αλλά οι αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο το πρόσωπο της ομάδας. Με το 2-0 υπέρ μας στο ημίχρονο, κάναμε διαχείριση του αποτελέσματος στην επανάληψη αλλά δώσαμε υπερβολικά αρκετό χώρο στην Αλκή στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν σπουδαία αλλά όπως είπαμε, η ουσία είναι η νίκη η οποία είναι η τρίτη συνεχόμενη με την ομάδα μας να κάνει την καλύτερη αρχή της στο πρωτάθλημα εδώ και πέντε χρόνια.»

Τι έλεγε ο δημοσιογράφος στο Pre-match:

«Το παιγνίδι κρύβει τις δυσκολίες του. Η ομάδα μας είναι το μεγάλο φαβορί αλλά αν δεν παίξει όπως μπορεί τότε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τις νίκες στα επόμενα τέσσερα παιγνίδια ώστε να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία οι νίκες επί Ομόνοιας και Απόλλωνα. Πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί και να χτίσουμε σιγά σιγά το παιγνίδι μας. Τολμώ να πω πως ο κύριος Ζόρζε Κόστα θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές, έτσι για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά όποιοι και να αγωνιστούν θα πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν της ευκαιρίας τους. Όσο για το σύστημα, ένα περίπου θα αγωνιστούμε όπως και με τον Απόλλωνα και το επιθυμητό θα ήταν να πάρουμε ένα καλό σκορ ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο και να κάνουμε διαχείριση του αποτελέσματος στην επανάληψη.»

Ο καναπεδάκιας

«Τελικά ρε κοπέλια εν εκατάφερα να έρτω γήπεδο ούτε σήμερα για να δω την ομάδα αλλά ήταν σαν να ήμουν και εγώ τζιαμέ! Εφωνάζαν συνθήματα οι ΜΑΧΗΤΕΣ; Εφώναζα τα και εγώ που έσσω! Έβαλλεν γκόουλ η ομάδα; Άκουεν με ούλλη η γειτονιά! Έδειχνεν η κάμερα ωραίες γενέτζιες που το γήπεδο; Εγύριζα και εγώ και εθώρουν την Σβετλάνα μου! Είπα σας το, ότι ο καναπές εν το γούρι της ομάδας! ΑΝΟΡΘΩΣΑΚΚΑ ΣΧΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!»

Τι έλεγε ο καναπεδάκιας στο Pre-match:

«Ασχιοιλέ! Έτυχε μου μια έκτακτη δουλειά την Κυριακή και αναγκαστικά θα δω τη μάππα που σπίτι. Κρίμας και ήταν ευκαιρία να πάω, αλλά που την άλλη είναι και εκτός έδρας το παιγνίδι, ας παν οι νεόττεροι να το κάμουν έδρα! Πάντως με Ομόνοια και Απόλλωνα ήταν γούρικο που έμεινα σπίτι, θα τριτώσει το καλό τωρά. Παίζουμεν και την Αλκή, κουτσά στραβά θα τη νικήσουμε που το ημιχρόνιο και εν ευκαιρία να δω και κανένα Εγγλέζικο που την τηλεόραση. Και η Σβετλάνα μου, εν νάκκον άρρωστη και τωρά που να φύω να αφήκω μόνο του το μωρό!»

Ο μπούκκης

«Να ακούτε μπούκκη να φορτώννεστε σχιλιάες! Κολαούτι γκολ κκελέ. ΤΑΜΕΙΟ. Κάλβο γκολ. ΤΑΜΕΙΟ. Κάλβο ασσίστ. ΤΑΜΕΙΟ. Εν ήβρα και εγώ δκιο πραματούθκια αλλά τι άλλο θέλετε που μένα! Να κάμνετε ότι κάμνω και εγώ. Σπάζετε τα κουπόνια σας! Τώρα να δείτε ίντα σιουράκια σας έχω για το παιγνίδι με τη Δόξα την άλλην εβδομάδα!»

Τι έλεγε ο μπούκκης στο Pre-match:

«Ε κοπέλλια, δώστε προσοχή του μπούκκη του μπασμένου! Ημιχρόνιο παίξετε το να έρτει Χ, και στο δεύτερο να βάλουμε τρία γκόουλς και πάνω! Ο Κολαούτι θα βάλει το γκολ-κκελλούα του πάλι, υπογράφω σας το! Υπογράφω σας και το άλλο, ότι ο Κάλβο θα είναι ο MVP του αγώνα και θα έχει μία ή δύο ασίστς, και μπορεί και κανένα τέρμα! Άτε και θα σας πάρω ταμείο πάλε!»

Ο μ.Χ προφήτης

«Ετέλειωσεν εκτές το παιγνίδι και πιάνει με ο Κωστής τηλέφωνο. Ρε μεγάλε λαλεί μου, μα ίντα προπονητής εν τούτος που έχουμεν; Τα μισά που τζίνα που λαλείς να έκαμνεν, λαλεί μου, θα το πιάναμε που τον Νιόμβρη το πρωτάθλημα. Κωστή μου λαλώ του, μες τούντην ομάδα ο καθένας κάμνει της κκελές του. Εν θωρείς πέντε χρόνια εν εκουτσίσαμεν ένα τσίγγενο τουλάχιστον; Ξέρεις γιατί λαλώ του; Γιατί λαλεί μου. Επειδή πέντε χρόνια δεν με ακούσαν ούτε και ΜΙΑ φορά. Μιαν ρε Κωστή μου μιαν! Και μετά περιμένεις να δούμεν χαίριν; Εκτές είπα τους να βάλουν τον Γεωργιανό βασικό πέρκι δούμεν λίην μπαλίτσα. Εν τον έβαλεν. Έμπηκεν αλλαγή και έστρωσεν η ομάδα. Ελάλουν τα ρε Κωστή μου εν τα ελάλουν τα γέριμα;»

Τι έλεγε ο μ.Χ προφήτης στο Pre-match:

«Το dvd μου έκαμα το με τις φάσεις, όπως σας είπα πριν λίες ημέρες. Ελπίζω ο Ζόρζε Κόστα να το έβαλε στους παίχτες και να τους εξήγησε επ’ακριβώς όπως του τα τόνισα. Εν θέλω να έρτω μετά το παιγνίδι και να σας παίζω το μετά Χριστό προφήτη, αλλά κάποια πράματα πρέπει να λέγονται αλλά και να γίνονται. Έφκηκα εχτές με τον παρέα μου τον Κωστή και είπα του κάποια πράματα για το παιγνίδι με την Αλκή. Λαλώ του, Κωστή μου αν θέλουμε να δέρουμε εύκολα και να μεν κλαίμε μετά, ο Ζόρζε Κόστα πρέπει να κάμει τούτο και τούτο και τούτο. Εσυμφώνησεν απόλυτα μαζί μου ο Κωστής γιατί έχει τόσα χρόνια που είμαστε φίλοι, ξέρει ότι τζίνα που θα πω, τζίνα εν τα σωστά. Είπα του ότι πρέπει να μπει ο Γεωργιανός μέσα να παίξει οκτάρι πίσω που τον Γκαρσία. Λαλεί μου «μεγάλε άμμα κάμει έτσι πράμα ο Ζόρζε Κόστα θα πετά η ομάδα». Ξέρω το λαλώ του Κωστή μου, αλλά εν είμαι εγώ ο προπονητής της ομάδας! «Έπρεπε να ήσουν λαλεί μου» και έδωκε μου μιαν μεγάλη αγκαλιά!»

Ο «Αλτσχάιμερ»

«Εχτές ρε παιδιά μου άρκησα 20 λεπτά να πάω στο γήπεδο. Εν θα πιστέψετε τι έπαθα. Ανοίω την εφημερίδα το πρωί, πάω τζιαμέ που λαλούν ίντα ώραν εν τα παιγνίδια και σε ίντα γήπεδο και ξέρω γω. Βρίσκω το Αλκή – Ανόρθωση. Έγραφεν ΓΣΖ η ώρα έξι. Μπαίνω στο αυτοκινητούι μου, ξεκινώ να πάω γήπεδο. Πάω ως τζιαμέ που εν τα φώτα της Ακαδημίας της Εγγλέζικης και κλώθω δεξιά. Προχωρώ, βρίσκω το ράνταπαουτ το μιτσή και παρκάρω κάπου τζιαμέ. Κατεβαίνω που το αυτοκίνητο, πάω στο ΓΣΖ αλλά… ΕΛΕΙΠΕΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Αντί να έχει ένα μεγάλο γήπεδο, είχεν κάτι μιτσιά που ήταν τελιασμένα ως πάνω! Πρώτη φορά είδα έτσι πράμα στη ζωή μου, αλόπως εν γήπεδα για να παίζουν οι νάνοι. Ρωτώ ένα μιτσή τζιαμέ, γιόκκα μου λαλώ του, έννεν το ΓΣΖ τούτο; Εν τω ΓΣΖ λαλεί μου ο μιτσής. Ε πούντην Ανόρθωση λαλώ του; Παππού, εν το ΠΑΛΙΟ ΓΣΖ λαλεί μου! Εν αλλού το νέο! Ε ώσπου να πάω στο νεόττερο το ΓΣΖ, έχασα και το πρώτο γκολ που έβαλεν ο Χάμπερ με τη φανέλα της Ανόρθωσης! Εν πειράζει, είδα  τα άλλα τέσσερα!»

Τι έλεγε ο Αλτσχάιμερ στο Pre-match:

«Φοούμε το πολλά το παιγνίδι της Κυριακής ρε κοπέλια. Έννεν τυχαία ομάδα η Αλκή. Προχτές έβαλεν πέντε της Ομόνοιας μέστω ΓΣΠ, με τους Κέκιτς και Στεπάνοβιτς να είναι ασταμάτητοι. Πρέπει να προσέξουμε πολλά αν θέλουμε να δέρουμε! Το καλό είναι ότι τούντην στράτα εν θα συγχυστώ με τις φανέλες των παιχτών αφού οι Σκαλιώτες φορούν λιλά και κόκκινα απότι θυμούμαι. Όπως και να έχει, για τον Μαρσίνιο εν άκουσα αν θα είναι έτοιμος, αλλά ακόμα και έτσι έχουμε τους παίχτες να δέρουμε! Ο Χιλιανός μπροστά εν τεράστιος, έχει θκιο γκόουλ σίουρα. Τωρά το θέμα εν για τον παρτενέρ του. Εννά βάλει τον Ιτζάγκι οξά εννά προτιμήσει τον Γκόγκιτς που λογικά θα είναι έτοιμος τωρά;»

Ο λαφαζάνης

«Μπράβο Ζόρζε Κόστα! Είσαι κύριος! Επαίζαμεν τα τρίτα της Αλκής και εσεβάστηκεν τους ο Πορτογάλος μας και είπεν τους βάλτε τους μόνο τέσσερα. Έτσι κύριους θέλουμε στην Ανορθωσάκκα! Σκεφτείτε ίντα ομαδάρα έχουμεν. Ο Κόστα είπεν τους βάλτε τους μόνο τέσσερα. Και για να δείτε ίντα παιχταράδες έχουμεν, εβάλαμεν τέσσερα σε τέσσερις επιθέσεις που εκάμαμεν 90 λεπτά! Τέσσερα στα τέσσερα! Λυπούμαι τους επόμενους που εν θα τους λυπηθεί ο προπονηταράς μας!»

Τι έλεγε ο λαφαζάνης στο Pre-match:

«Αλκή ιμίσχ. Κάτω που πέντε δεν υπάρχει περίπτωση να μεν βάλουμε. Βασικά αν βάλουμε κάτω που πέντε να θεωρήσω πως σαν ομάδα έχουμεν πρόβλημα. Άμμα εβάλαμεν που τρία σε Απόλλωνα και Ομόνοια, και προχτές ο Ερμής έβαλεν τους τρία τούτους, από μαθηματικής πλευράς τα πέντε εν και λλία που λαλώ. Πάντως έτσι ομαδάρα έχει πολλά χρόνια να δω. Τι επιθετικό ποδόσφαιρο, τι αυτοματισμοί, ακούραστη ομάδα, αντοχές για τρία παιγνίδια πιντωμένα, τέρμα να φάμε μόνο με αίτηση… Τούτη η ομάδα έπρεπε να παίζει ομίλους του ΤσουΛού. Εν πειράζει, το επόμενο καλοκαίρι θα μπούμε!»

1 ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ