Το «μήνυμα» του Κούσιου για τα οικονομικά

Στη χθεσινή του ανακοίνωση, ο Πρώην Πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Κούσιος είπε αρκετά και οι περισσότεροι στάθηκαν στο κομμάτι που αναφέρθηκε για τις απειλές που δέχθηκε από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ώστε να μην κατεβάσει συνδυασμό στην επερχόμενη Εκλογική Συνέλευση. Κάποιες άλλες δηλώσεις όμως του κ. Κούσιου έχουν μεγαλύτερη σημασία από αυτό, και δυστυχώς «θάφτηκαν» από τους περισσότερους.

Ο Πρώην Πρόεδρος ανέφερε πως τα οικονομικά του Σωματείου είναι ακόμη χειρότερα από ότι περίμενε, δηλαδή από τις οικονομικές καταστάσεις που παρουσιάστηκαν στις Γενικές Συνελεύσεις του Μάη. Ο κόσμος της Ανόρθωσης πρέπει να γνωρίζει πόσο είναι το χρέος αυτή τη στιγμή του Σωματείου και αν τον Μάη απέκρυψαν κάποια ποσά από τις οικονομικές καταστάσεις που δόθηκαν. Ακούγεται αρκετά πως το χρέος της ομάδας είναι μεγαλύτερο από ότι ανακοινώθηκε το Μάη, κάτι που έμμεσα είπε χθες και ο Κυριάκος Κούσιος.

Είπε επίσης και το αυτονόητο, πως στη Συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης πρέπει να υπάρχει ενδελεχής ενημέρωση των μελών για την οικονομική κατάσταση του Σωματείου. Πρέπει δηλαδή στα μέλη να δοθούν αναλυτικά οι καταστάσεις με τι χρωστούμε και που το χρωστούμε. Όπως σωστά ανέφερε, «στον επόμενο λανθασμένο χειρισμό εκ μέρους της όποιας διοίκησης του Σωματείου, η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία αυτό βρίσκεται είναι ικανή να θέσει αυτήν καθ’ εαυτή την ύπαρξή του όχι σε θεωρητικό αλλά σε ουσιαστικό κίνδυνο».

Οφείλουν οι παράγοντες της ομάδας να ενημερώσουν πλήρως τον κόσμο για τα οικονομικά της ομάδας για να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις για το πώς θα κινηθούμε στη συνέχεια. Πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στην κατακράτηση στοιχείων από τους εκάστοτε διοικούντες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ