Χτυπητές αδυναμίες

Χθες, η Ανόρθωση πραγματοποίησε το δεύτερο από τα συνολικά πέντε φιλικά παιγνίδια που θα δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-0 επί του Οθέλλου Αθηένου στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 4’ ο νεαρός Αδάμος Χατζηγεωργίου. Στο πρώτο ημίχρονο, αγωνίστηκαν επί το πλείστον νεαροί ποδοσφαιριστές, καθώς μόνο οι Οχαγιόν και Μάκος αγωνίστηκαν βασικοί πέραν των νεαρών. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μάκος αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από το Δημήτρη Οικονόμου. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι θεωρητικά βασικοί, με την ομάδα που τελείωσε το παιγνίδι να είναι, και πάλι θεωρητικά, ότι καλύτερο μπορούσε να παρουσιάσει με τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του χθες ο Χριστάκης Κασσιανός.

Η ομάδα μας όμως έδειξε χτυπητές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Απέναντι σε ένα αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, μόλις τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η αγωνιστική παρουσία που είχαμε ήταν κακή. Και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όταν αγωνίστηκαν οι θεωρητικά βασικοί. Υπήρξαν κάποιες απουσίες, αλλά το πρόσωπο της ομάδας ήταν αδικαιολόγητο.

Μάλιστα, η Ανόρθωση παρουσιάστηκε καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όπου αγωνίστηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, με κάποιους εξ αυτών όπως ο Ζαχαρίας Θεοδώρου, να κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας ναι μεν έκαναν κάποια εύκολα λάθη, αλλά τακτικά τα πήγαν πολύ καλά, πολύ καλύτερα από τους συνάδελφούς τους στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Οθέλλος απείλησε αρκετές φορές την εστία μας ενώ εμείς με τη σειρά μας δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τις κλασσικές ευκαιρίες πέραν κάποιων μακρινών σουτ.

Το κενό στην άμυνα μας ήταν και πάλι μεγάλο, με τον Οθέλλο να φεύγει αρκετές φορές στο ανοιχτό γήπεδο, όπου είχαμε και πρόβλημα αλληλοκαλύψεων αλλά και πρόβλημα ταχύτητας. Στην επίθεση δε, δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα μίας χαμηλής δυναμικότητας ομάδας όπως είναι ο Οθέλλος, παρά το ότι στην επανάληψη αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Κολαούτι, Σουσιάν, Φοφανά και Μαρσίνιο.

Είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ», με την αρχή να γίνεται με την αλλαγή προπονητή. Η ψυχολογία όλων, παρά το ότι έχουν περάσει περισσότερο από δύο εβδομάδες από τον αποκλεισμό από την Γκέφλε, είναι στο χαμηλότερη της σημείο, και με αυτά τα δεδομένα δύσκολα θα έρθει κάποια επιτυχία στις επερχόμενες διοργανώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ