Η κατάντια μας εν έσhει τέλος. Αφήκαμεν το Σωματείο δκυο φτομάες στον αυτόματον, για να καταλήξουμεν με Πρόεδρον έναν παλαίμαχον, έμπορον παπουτσιών εκ Λεμεσού. Με τον άνθρωπον εν έχω τίποτε, αλλά εν ολοφάνερον ότι που πίσω του κουμάντον εν να κάμνουν τα ίδια πλάσματα. Ναι, ο Κάκος τζαι ο Πουλλαΐδης.

 

Εύλογα, τούτες οι εξελίξεις εδημιουργήσαν μου μιαν σειράν απορίες:

  1. Απορώ μαζί μας. Με τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Πώς δκιάολο γίνεται μετά που τόσους πάτσους, να μεν τους παίρνουμεν εμείς στους πάτσους;
  2. Απορώ τζαι μαζί σου κυρ Αχιλλέα. Πώς μετά που τόσους πάτσους, εδέχτηκες να γίνεις η νέα «γλάστρα»;
  3. Απορώ τζαι μαζί σας κύριες τζαι κύριοι της Επιτροπής Σωτηρίας (τούντη λέξη στην ΑΝΟΡΘΩΣΗΝ πρέπει να την καταργήσουμεν), που τόσον τζαιρόν εμφανίζεστουν «πρόθυμοι» τζ’ εκάμνετε συζητήσεις επί συζητήσεων τζαι παρασκηνιακήν αντιπολίτευσην, τζαι στο τέλος εν εποσώννεστουν να φκάλετε έναν συνδυασμόν.
  4. Απορώ τζαι μαζί σου κυρ Παντελή, που έβαλες την πλαθκιά σου την Πέμπτη τζαι μόλις εφκήκες της πόρτας έπιανες τηλέφωνα να πεις ότι «έπρεπε να υπογράψεις για να μεν φανείς ο κακός της υπόθεσης», ιμίσh! Ενώ τόσον τζαιρόν εφαίνεσουν ο καλός;! Τόσα χρόνια με τες καλοσύνες τζαι τες «ενότητες» είδαμεν τα χαΐρκα μας.
  5. Απορώ ξανά μαζί μας. Πιο ειδικά μ’ εμάς τους οργανωμένους. Που εδώκαμεν πολλές φορές δικαιώματα με τες κινήσεις μας, να μας έχουν στο σhέρι.
  6. Ξαναπορώ μαζί μας. Συγκεκριμένα μαζί σου, αρφούι του «ΧΦ» Club. Που εσηκώθηκες τζ’ έφυες που τον Σύνδεσμον, επειδή οι υπόλοιποι «ήμασταν του Κάκου», διότι ελέαμεν ότι εν υπήρχεν εναλλακτική τότε (τον Μάη δηλαδή).
  7. Απορώ πάλε μαζί σου αρφούι μου, που η πρώτη σου έννοια μόλις μας την αντίναξεν η Γκέλφε, ήταν να στείλεις μήνυμα να πικκάρεις τ’ αρφούδκια σου που τα υπόλοιπα κλιμάκια για το κάζο. Παντές τζ’ εφταίαν τ’ αρφούδκια σου, ή παντές τζ’ εσύ πονείς τον ΦΟΙΝΙΚΑΝ παραπάνω που τ’ αρφούδκια σου.
  8. Απορώ τρις μαζί σου αρφούι μου, γιατί όταν εκάμαμεν κίνηση να φύει ο Κάκος μιαν ώραν ομπρίττερα, εσύ εν ήρτες να στηρίξεις. Τζαι τωρά που φκαίνουν αληθινά τζείνα που σου ελαλούσαμεν τον Μάην, εσύ τι εκατάλαβες; Μαθαίνω δε, ότι ζητάς που τα αρφούδκια σου απολογία. Να απολογηθούμε για ποιον πράμαν αρφέ μου;! Που είχαμεν δίκαιον;!
  9. Τζαι απορώ τέλος μαζί σας πρώην, νυν (και αεί) διοικούντες. Που αφήκετε την ομάδα δκυο εφτομάες στον αυτόματο, ευαγγελιζόμενοι το Καταστατικό τζαι έρκεστε ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ να καταθέσετε συνδυασμόν. Η υποκρισία εν έσhει όρια…

Θεωρώ πως ως ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ (ούλλοι μας, όι μόνον οι οργανωμένοι), έχουμεν μιαν τελευταίαν ευκαιρίαν να γλυτώσουμεν ό,τι έμεινε που το αγαπημένο μας Σωματείο, την Τρίτη στη Γενική Συνέλευσην. Να είμαστεν ούλλοι τζαμέ, να φωνάξουμεν ότι απαιτούμεν καθαρές λύσεις τζαι όι γλάστρες. Να τους αναγκάσουμεν να καταλάβουν ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, έναιν ο στενός κύκλος με τον οποίο συναγελάζονται, ούτε οι 100-200 που παν’ στες Γενικές Συνελεύσεις. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ εν ο κόσμος της τζαι -όπως έγραψα τζαι στην προηγούμενη στήλη- μόνον ο κόσμος της μπορεί να την γλυτώσει.

Διαφορετικά, ας συνεχίσουμε να καθούμαστεν στους καναπέες μας ή στες δυτικο-ανατολικές τζαι νότιες μας να τρώμεν τα φυστούτζα μας ή να άφκουμεν φωτοβολίδες τζαι να κάμνουμεν κριτικήν που τα φατσοβιβλία.

Κάποθθεν πρέπει ν’ αρκέψει,
που κάπου πρέπει ν’ αρκέψει…

29 ΣΧΟΛΙΑ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ