Τα κριτήρια και το -3

Διοικητικά, αγωνιστικά αλλά και οικονομικά, αναμένεται τις επόμενες ημέρες τα ζητήματα να μπουν στην τελική τους ευθεία με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Οι δύο εβδομάδες που πέρασαν ήταν «νεκρές» για το σωματείο, και θα πρέπει τις ερχόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος Αυγούστου το επόμενο Δ.Σ να τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, χρόνος που σίγουρα είναι λίγος.

Θα απαιτηθούν δηλαδή άμεσες κινήσεις για εξεύρεση λύσεων για όλα τα ζητήματα της ομάδας που έμειναν στο ψυγείο τις τελευταίες εβδομάδες. Νωρίτερα αναφερθήκαμε στο θέμα προπονητή, και τώρα θίγουμε το θέμα κριτήρια, καθώς τα κριτήρια Σεπτεμβρίου καραδοκούν και πλησιάζουν απειλητικά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα χρειαστούμε ένα ποσό τουλάχιστον της τάξεως των 700 χιλιάδων Ευρώ για να είμαστε εντάξει με τα κριτήρια. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχει και το χρέος αλλά και οι μισθοί των ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και το ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου δεν θα υπάρξουν ουσιαστικά έσοδα για την ομάδα, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή.

Αν δεν καταφέρουμε να φανούμε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας στα κριτήρια Σεπτεμβρίου, τότε η ποινή είναι μείον τρεις βαθμοί για το νέο πρωτάθλημα. Θα πρέπει λοιπόν τα άτομα που θα αναλάβουν τις τύχες του σωματείου, να «τρέξουν» και να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να βρεθούν αυτά τα χρήματα. Κάποιοι μάλιστα που δραστηριοποιούνται στον επιχειρηματικό κόσμο, θα πρέπει διά μέσου των γνωριμιών τους να προσπαθήσουν να φέρουν κάποιες χορηγίες στο σωματείο που θα βοηθήσουν αφάνταστα στην εξεύρεση των ποσών που απαιτούνται αυτή τη στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ