Το πλεονέκτημα που δεν έχουν

Η πρώτη «γεύση» από τις χθεσινές εξελίξεις, δεν είναι διαφορετική από ότι δοκιμάσαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το πώς ήρθαμε εδώ, με την ανακύκλωση και πάλι των προσώπων, πρόσωπα του Κάκου, αλλά πως βλέπω την επόμενη ημέρα. Αν την Τρίτη στην Εκλογική Συνέλευση δεν προκύψει οτιδήποτε άλλο, τότε προχωράμε με μία Διοίκηση τα άτομα της οποίας ήταν στις προηγούμενες Διοικήσεις που μας έφεραν στο σημερινό σημείο που βρισκόμαστε.

Δυστυχώς, η επόμενη ημέρα δεν είναι ημέρα ελπίδας για τον κόσμο της ομάδας. Ο πρότερος βίος των ατόμων του Συνδυασμού που κατατέθηκε χθες, αλλά και των προσώπων τα οποία έτσι στο «μπαμ μπαμ» οργάνωσαν αυτό το Συνδυασμό, είναι τέτοιος που στην πρώτη αποτυχία θα έχουμε εικόνες του κοντινού παρελθόντος.

Το υπό κατάρτιση Δ.Σ δεν θα έχει το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που θα είχαν κάποια άλλα άτομα, που δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων, αν αναλάμβαναν τις τύχες του Σωματείου. Την περίοδο χάριτος. Γιατί άλλα θα ήταν τα δεδομένα αν αναλάμβαναν νέα άτομα, και άλλα θα είναι τα δεδομένα αν αναλάβουν τα ίδια πρόσωπα. Στην πρώτη αγωνιστική αποτυχία, άντε στη δεύτερη, οι φωνές θα ακουστούν και πάλι στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και η ομάδα θα βρεθεί στον ίδιο φαύλο κύκλο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Πολλοί θα πουν ότι αφού μόνο αυτοί εκδήλωσαν πρόθεση να αναλάβουν. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Το παρασκήνιο από τον αποκλεισμό με την Γκέφλε και μετά είναι πραγματικά τρομαχτικό. Η «Επιτροπή Σωτηρίας» μίλησε για πρώτη φορά στον κόσμο την προηγούμενη Τετάρτη. Την επόμενη ημέρα βγήκε η «κοινή επιστολή» Σάββα Κάκου και Ανδρέα Παντελή για στήριξη στον Κυριάκο Κούσιο. Και την ίδια ώρα, κάποιοι από τους «παίχτες» ετοίμαζαν το Συνδυασμό Πουλλαίδη. Γιατί με όλο το σέβας, ο κ. Αχιλλέας Νικολάου θα είναι απλά μία γλάστρα στο Συνδυασμό αυτό.

Τα ίδια άτομα που έδωσαν την παραίτηση τους πριν δύο εβδομάδες, είναι αυτά που κατέβασαν συνδυασμό, και μάλιστα μετά τις 6 το απόγευμα όπως έπρεπε σύμφωνα με το «ιερό» καταστατικό. Είναι τα ίδια άτομα που ενώ η «Επιτροπή Σωτηρίας» έκανε γνωστές τις προθέσεις της, αμέσως την «καταδίκασαν» με τα παιγνίδια που έπαιξαν μετά. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως αν τελικά πάρουν το «χρίσμα» από τα Μέλη, να δείξουν κάτι το διαφορετικό. Γιατί όπως είπαμε, περίοδος χάριτος δεν θα υπάρξει από τον κόσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ