Στο ψάξιμο προπονητή

Με τα Διοικητικά να έχουν πάρει την πορεία τους, σειρά παίρνει το αγωνιστικό κομμάτι, καθότι σε τρεις εβδομάδες ακριβώς αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, με πρώτο αντίπαλο την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος και στη συνέχεια τον Απόλλωνα και πάλι στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του νέου διοικητικού συμβουλίου, Χρίστος Πουλλαίδης, εξέφρασε εδώ και μέρες την ανάγκη η ομάδα να αποκτήσει νέο προπονητή, κάτι που έθεσε και ενώπιον των άλλων παραγόντων της ομάδας στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Από τη στιγμή που ο Χρίστος Πουλλαίδης μπήκε μπροστά, και «παίζει» το δικό του κεφάλι πλέον, τότε τα δικά του θέλω θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάη, ήταν αυτός που επέμενε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πάμπος Χριστοδούλου, κάτι που δεν εισακούστηκε από τον Σάββα Κάκο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει βρει ομάδα μέχρι σήμερα, και ίσως ο κ. Πουλλαίδης προσπαθήσει να έχει κάποια επικοινωνία για να δει τις προθέσεις του Κύπριου τεχνικού. Όμως, ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος της ομάδας θα ψάξει και στο εξωτερικό για να βρεθεί προπονητής, και ίσως επιδιωχθεί να βρεθεί κάποιο πρόσωπο που θα φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, σαν πρώτη καλή κίνηση του νέου Συμβουλίου.

Θεωρούμε πως με τη νέα Διοίκηση, το χαρτί Χριστάκη Κασσιανού είναι «καμένο», καθώς ο κ. Πουλλαίδης εξέφρασε εδώ και ημέρες την ανάγκη η ομάδα να έχει νέο προπονητή. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες ημέρες μέχρι την Εκλογική Συνέλευση έτσι ώστε το νέο Δ.Σ να κάνει τις επαφές του με διάφορους προπονητές και ακόμη μέχρι και την Τρίτη να έχει βρεθεί ο εκλεκτός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ