Παίρνει σειρά το αγωνιστικό

Με την υποψηφιότητα του κ. Αχιλλέα Νικολάου να είναι η μοναδική που οδηγείται ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης και ως εκ τούτου να αναμένεται ότι θα τύχει έγκρισης δίχως ενστάσεις, η προσοχή πλέον φεύγει από τα διοικητικά και πάει στο αγωνιστικό κομμάτι.

Δεδομένου ότι η νέα διοίκηση είναι σχεδόν ταυτόσημη με την προηγούμενη – από το εκτελεστικό απουσιάζουν πέραν του Σάββα Κάκου, οι Αδάμος Μοντάνιος και Χρίστος Γεράνης – υπάρχει η ευχέρεια μέχρι την Τρίτη να προχωρήσει επιτέλους ο προγραμματισμός. Ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης που αναμένεται να πάρει τα ηνία στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, δεν έκρυβε εδώ και μέρες την αδημονία του να έρθει στην ομάδα καινούριος τεχνικός.

Εκτιμούμε ότι οι επαφές με μάνατζερ και τεχνικούς ήδη άρχισαν, ώστε τις επόμενες μέρες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να φτάσει ο νέος τεχνικός, μαζί με το επιτελείο του. Λογικά, θα επιδιωχθεί να έρθει κάποιο μεγάλο όνομα, τεχνικός εγνωσμένης αξίας, ώστε και την αμφισβήτηση του κόσμου να γλυτώσει και την πειθαρχία στους ποδοσφαιριστές να επιβάλει με ευκολία.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός θα ψαλιδιστεί περαιτέρω, επομένως θα γίνουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για να αποχωρήσουν. Ταυτόχρονα, είναι προφανές ότι η ομάδα σε ορισμένες θέσεις (κεντρικό μπακ, εξτρέμ, κλπ) θέλει ενίσχυση. Με τις μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να εξαντλούνται επικίνδυνα, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η έλευση του νέου προπονητή, ώστε όλες αυτές οι αποφάσεις να περάσουν πρώτα από το δικό του μυαλό…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ