ΠΑΝΣΥΦΙ: «Μόνος σωτήρας ο κόσμος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ»

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας μας, με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του Σωματείο για το ποσό που συνέλεξε κατά την χθεσινή Γενική Συνέλευση. Αφήνει παράλληλα αιχμές για αιτήσεις που υπεβλήθησαν από μέλη του ώστε να γίνουν μέλη του Σωματείου και οι οποίες έμειναν δίχως απάντηση…

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τους οπαδούς του Συλλόγου μας, ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης συνέλεξε 5.785 ευρώ για το Σωματείο. Επίσης λάβαμε δεσμεύσεις από πρώην προέδρους της Ανόρθωσης για άλλες 170.000 ευρώ.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός της μη εισόδου της αντιπροσωπείας του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στη Γενική Συνέλευση. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τετραμελής αντιπροσωπεία του Συνδέσμου εισέρχεται στις Γενικές Συνελεύσεις με καθεστώς παρατηρητή, χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ οποιαδήποτε προβλήματα. Χθες ωστόσο, ο Γενικός Διευθυντής του Σωματείου επέλεξε να θέσει το θέμα σε ψηφοφορία. Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης ψήφισε υπέρ της εισόδου μας, αποφασίσαμε να μείνουμε εκτός, ούτως ώστε να μην προκληθεί αναστάτωση στην αίθουσα και τα μέλη του Σωματείου να επικεντρωθούν στα πραγματικά προβλήματα της Ανόρθωσης.

Ευχόμαστε στη διοίκηση Αχιλλέα Νικολάου κάθε επιτυχία. Εμείς θα συνεχίσουμε  να στηρίζουμε την Ανόρθωση με όλη μας την ψυχή. Η δύναμη της Ανόρθωσης είναι ο κόσμος της και μόνο αυτός μπορεί να τη σώσει.

ΥΓ: Για όσους διερωτούνται γιατί τα μέλη μας δεν έχουν εγγραφεί στο Σωματείο, τους ενημερώνουμε πως πολλές αιτήσεις μας έχουν απορριφθεί ή «ξεχαστεί» σε συρτάρια. Ελπίζουμε ότι οι νέες αιτήσεις που συμπληρώσαμε χθες θα εγκριθούν, ούτως ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον τέτοιες διαδικασίες.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ