Πανίκκος Πούνας: “Με ενδιαφέρει η επιβίωση της ομάδας”

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο πραγματοποίησε ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Πανίκος Πούνας αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον κόσμο της ομάδας : «Είναι αρκετά τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά από τον κόσμο της ομάδας. Ανησυχεί, προβληματίζεται και έχει διχαστεί και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει. Ο κόσμος μας πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Αν δεν σοβαρευτούμε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και μπορεί αύριο να μην υπάρχει Ανόρθωση. Έχω προσφέρει αρκετά στην ομάδα και πήρα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο μας και θέλω να την κρατήσω αυτή την αγάπη. Δεν μπορώ να ακούω ότι πουλήσαμε τον αγώνα με την Γκέφλε και αυτό βγαίνει από Ανορθωσιάτες. Επιβάλλεται να χαμηλώσουν οι τόνοι και ο κόσμος να μείνει κοντά στην ομάδα. Το τονίζω πως το αποτέλεσμα με την Γκέφλε ήταν ότι χειρότερο για εμάς. Μας έχει απογοητεύσει και μας έχει πικράνει πάρα πολύ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Οικονομική εξυγίανση:
«Με έχουν καλέσει να βοηθήσω την ομάδα σε μια δύσκολη εποχή, όπως έγινε και πριν λίγα χρόνια.  Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Έχουμε πει από την αρχή και έχουμε πάρει μια εξουσιοδότηση από γενική συνέλευση. Θέλουμε να διορθώσουμε οικονομικά την ομάδα. Δεν είπαμε ότι θα πάμε (χωρίς να χρησιμοποιώ δικαιολογίες) για ομίλους είτε πρωτάθλημα είτε κύπελλο, δεν υποσχεθήκαμε τίποτα. Υποσχεθήκαμε οικονομική εξυγίανση»

Για τον προϋπολογισμό: «Να σε διαβεβαιώσω ότι ο κ. Κακός δεν έκανε την υπέρβαση. Το μπάτζετ της Ανόρθωσης είναι κοντά στ 2εκ και θα μειωθεί και άλλο. Όσοι θα είναι στην γενική συνέλευση θα παρουσιαστούν όλα με το Α και Ω. Φαίνεται ότι αφού φέραμε καλούς παίκτες και η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα έχει βλάψει ορισμένους. Με την πρώτη αδικαιολόγητη ήττα έχουν μοιραστεί τα πάντα»

Για το αγωνιστικό: «Η ομάδα προπονείται κανονικότατα. Μαζί με τους προπονητές συνεχίζουμε την δουλειά  μας μέχρι της 13 του Αυγούστου. Θα κρατήσουμε την Ανόρθωση ζωντανή είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Εγώ είμαι Ανορθωσιάτης  και όχι με τον Σ. Κάκο ούτε με τον Παντελή. Είμαι Ανόρθωση και αυτό θα κάνω μέχρι της 13 του Αυγούστου. Εκεί θα σκεφτούμε διπλά και τριπλά τι θα κάνουμε. Η Ανόρθωση θα συνεχίσει τις μάχες  της . Αυτοί που δηλώνουν Ανορθωσιάτες και αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να βγει κα να το πει καθαρά. Αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι μαχαιριές για την Ανόρθωση»

Για τον Γκαρσία και δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρούν από το Αντώνης Παπαδόπουλος: «Δεν μπορεί να αγωνιστεί δανεικός πουθενά αλλού ο Γκαρσία για φέτος, Αφού ήρθε δανεικός σε εμάς. Με αυτό το δημοσίευμα τι προσπαθούν να κάνουν. Τι αποσκοπεί αυτό το δημοσίευμα»

Τι γίνεται από εδώ και πέρα: «Με ενδιαφέρει να επιβιώσει η Ανόρθωση. Τα έχουμε μηδενίσει όλα μετά τον αποκλεισμό και προσπαθούμε να καταστρέψουμε την Ανόρθωση αυτή την στιγμή. Τώρα υπάρχουν τα κριτήρια και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Κάθε τρεις μήνες γίνεται έλεγχος. Αν δεν είσαι εντάξει είναι -3 -6 και πάει. Αν χρειαστεί δέκα χρόνια για να πάρουμε πρωτάθλημα ας χρειαστεί. Να κάνουμε υπομονή όπως κάναμε και πριν χρόνια. Πρώτο μέλη μας είναι η εξυγίανση του σωματείου. Να βρεθούν τα άτομα να έρθουν κοντά. Υπάρχει ο κορμός στην ομάδα που μπορεί να προσφέρει  Να συνεχίσουν αυτό που ξεκινήσαμε και η Ανόρθωση είναι για μεγάλα πράγματα σήμερα»

Πήγη: Sigmalive

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ