Απολογία για Γκαρσία

Ως Anorthosis24 επιθυμούμε να απολογηθούμε για το δημοσίευμα που ήθελε τον Γκονζάλο Γκαρσία να φεύγει με δανεισμό από την Ανόρθωση. Θεωρούμε ότι οφείλαμε να διασταυρώσουμε καλύτερα τις πληροφορίες που είχαμε και να μην παρασυρθούμε από την όποια φημολογία είχε έντονα αναπτυχθεί.

Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε από το μεσημέρι σε συνδυασμό με τους πολλούς αναμεταδότες, ήταν καταλυτική ούτως ώστε να μας ωθήσει στην δημοσιοποίηση της εν λόγω είδησης.

Σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας για τα πραγματικά νέα της Ανόρθωσης και να βοηθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε και νομίζουμε σωστό την αγαπημένη μας ομάδα.

Για άλλη μια φορά απολογούμαστε για την αναστάτωση που προκαλέσαμε ανεξαρτήτως του πόση δόση αληθείας είχε το δημοσίευμα και υποσχόμαστε να είμαστε διπλά προσεκτικοί στο μέλλον.

Τέλος εάν ορισμένοι θεωρούν και πιστεύουν ότι τα δικά μας λάθη προκαλούν ζημιά στο αγαπημένο μας σωματείο, να ξέρουν πως τα δικά μας λάθη δεν χρέωσαν ούτε έφεραν το σωματείο στο χείλος της καταστροφής.

Υ.Γ: Ευελπιστούμε ότι η όλη και έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε να ήταν απλά καπνός δίχως φωτιά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ