Η πρόθεσή τους: Να ρίξουν το μισθολόγιο στο 1μιση εκ. πάση θυσία

Οι τελευταίες εξελίξεις με τις αποδεσμεύσεις και τις προθέσεις για αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Ότι το υπό παραίτηση Δ.Σ προσπαθεί να «ελαφρύνει» το μισθολόγιο με κάθε κόστος, έτσι ώστε στις 13 του Αυγούστου να παρουσιάσουν ότι αφήνουν πίσω τους μισθολόγιο στο ενάμιση εκατομμύριο ή κάπου εκεί κοντά, όπως ήταν και οι όροι εντολής όταν αναλάμβαναν τα ηνία του Σωματείου τον περασμένο Μάη.

Το είπαμε δεκάδες φορές. Ότι δεν μπορεί ένα υπό παραίτηση Δ.Σ να συνεχίζει τον προγραμματισμό και να δεσμεύει το επόμενο Συμβούλιο που θα αναλάβει. Είναι τουλάχιστον προκλητικό αυτοί που μας έφεραν εδώ και αυτοί που έδωσαν την παραίτησή τους, να συνεχίζουν τον προγραμματισμό της ομάδας λες και δεν συμβαίνει τίποτα! Που ξανακούστηκε αυτό;

Δυστυχώς, το μισθολόγιο έχει ξεφύγει αρκετά από αυτό που ανακοίνωσε η Διοίκηση Σάββα Κάκου ότι θα ήταν, δηλαδή ενάμιση εκατομμύριο. Και όταν θα πρέπει να λογοδοτήσουν στα μέλη στις 13 Αυγούστου, τότε τι θα τους πουν; Για αυτό και προχωρούν σε αυτές τις κινήσεις. Έφυγαν οι 200 χιλιάδες του συμβολαίου του Τόνι Κάλβο (ελπίζουμε φυσικά, γιατί μπορεί η συμφωνία να προνοεί και καταβολή κάποιων μισθών), ενώ σε περίπτωση που ο Οχαγιόν δεν δεχθεί άλλη μείωση, τότε θα αποδεσμευθεί και αυτός. Όμως η περίπτωση του Γκονζάλο Γκαρσία, του πιο ποιοτικού ποδοσφαιριστή της ομάδας, είναι αυτή που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Σίγουρα το υπό παραίτηση Δ.Σ έχει και άλλες περιπτώσεις στο μυαλό του. Ο στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στις 13 Αυγούστου, όταν θα παραδίδουν τα ηνία, ένα μισθολόγιο στα πλαίσια των εξαγγελιών τους όταν έπαιρναν το Μάη τους όρους εντολής. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεφορτωθούν άμεσα τα μεγάλα συμβόλαια.

Την ίδια ώρα, ο υπό παραίτηση προπονητής συνεχίζει να προπονεί την ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να μην ξέρουν ποιο είναι το μέλλον τους! Απίστευτα πράγματα, στα όρια της γελοιότητας. Και όλα αυτά στην πλάτη της Ανόρθωσης, για τα καπρίτσια μερικών ατόμων που κατάστρεψαν το Σωματείο μας.

Οι εξελίξεις όπως αναφέραμε, πρέπει να τρέξουν άμεσα. Πρέπει να τις τρέξουμε εμείς, ο κόσμος της ομάδας. Να σώσουμε ότι μπορούμε πριν η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ