Ήρθε ο καιρός να συσπειρωθούμε κύριοι

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο info@anorthosis24.net

Χθες το βράδυ παρακολούθησα το Ανόρθωσις –  Ολυμπιακός για ίσως 10.000η φορά… Τότε είχαμε αποκλείσει τον ολυμπιακό του Λέτο και του Τζόρτζεβιτς με τους Οτσόκολιτς, Σαμάρα. Είχαμε Δέλλα, Κατσαβάκη, Νικολάου, Μπαρτόν, Κωνσταντίνου, Σκοπελίτη, αλλά δεν ασχολούμασταν με τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, δεν γιουχαΐζαμε τον οποιονδήποτε με το κάθε λάθος του. Ήμασταν όλοι μαζί ΟΜΑΔΑ και η κερκίδα ΟΝΤΩΣ ο 12ος παίκτης που τότε ήταν και παικταράς. Είχαμε εμπιστοσύνη στον πάγκο, πίστη και φωνή στην κερκίδα. Είχαμε την ομάδα μοντέλο και δείξαμε ως πρωτοπόροι ΠΩΣ προχωράς σε επιτυχίες… τόσο στο ΑΠΟΕΛ αλλά και όλους τους άλλους, με:

1. ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – 2. ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ – 3. ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΡΜΟ και όταν έχεις τα προαναφερθέντα έχεις και έναν S-300 για κάθε ενδεχόμενο που ονομάζεται ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, που όταν συσπειρωθεί ο μαγικός κόσμος της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ γίνονται… ΘΑΥΜΑΤΑ. Αντί τότε να παραμείνουμε ενωμένοι και ο φόβος και ο τρόμος όλων να γίνει πράξη, δηλαδή να κυριαρχήσει η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για ακόμα 20 χρόνια, κάποιοι ζήλεψαν ότι το κέρδος της επιτυχίας το λάμβανε είτε ο Τιμούρ, είτε ο Παντελή και δεν τους αρκούσε η υπερηφάνεια ότι βρίσκονταν στα τότε συμβούλια της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ταξίδευαν μαζί της και ζούσαν αυτό το όνειρο.

Από τον καιρό των Νοεμβριανών δεν είχαμε τίποτα από τα πιο πάνω, με εξαίρεση την περίοδο Σάββα Κάκου και Λέβι, που ήταν η μεγαλύτερη περίοδος που παρέμεινε σταθερός προπονητής στον πάγκο μας… και Πρόεδρος. Όμως κάθε χρόνο είχαμε υπέρβαση πάνω στην υπέρβαση, αλλαγή προπονητών και ολόκληρων εντεκάδων, αποκλειστήκαμε από στημένα κύπελλα, κοντέψαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα την χρονιά που το πήρε η Ομόνοια αλλά φαίνεται πως όλα λόγω εκλογών πάλι ήταν στημένα, και πέρσι αυτοκτονήσαμε ανήμποροι να διαχειριστούμε το παρασκήνιο που έγινε και έφερε την καταστροφή με την μεγαλύτερη ευθύνη να βαρύνει τον Κάκο, τόσο στο χάσιμο του πρωταθλήματος όσο και στον οδυνηρότερο αποκλεισμό που ζήσαμε μέχρι σήμερα.

Ταυτόχρονα από τον καιρό του Όγιος μέχρι σήμερα δεχόμαστε ένα ανελέητο πόλεμο μέσω παρασκηνίου είτε μέσω του χώρου της ΚΟΠ, είτε μέσω πολιτικών, είτε μέσω του υποκόσμου…

Όλα αυτά όμως γίνονται γιατί εμείς τα επιτρέψαμε. Εμείς αφήσαμε διαιτησίες να μας σφάζουν μέσα στο Ναό, εμείς αφήσαμε παράγοντες και προπονητές να διώξουν ανθρώπους που δεν έπρεπε να φύγουν ποτέ με τον τρόπο που έφυγαν από την ομάδα (Τιμούρ, Φρούσος, Νικολάου κ.α.). Εμείς αφήσαμε Μ.Μ.Ε να παραπληροφορούν και παράγοντες άλλων ομάδων να κάνουν δηλώσεις ναζιστικές τόσο προς το σωματείο μας αλλά και τον κόσμο μας. Σε αυτά θα έπρεπε να αντιδρούσαμε αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε.

Δείξαμε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν έπρεπε και τώρα δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε καν την σκιά μας. Και το χειρότερο είναι ότι ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ότι δεν έπρεπε να τους εμπιστευτούμε.

Δεν μου αρέσει να ξύνω πληγές αλλά πως μπορείς ρε φίλε ΑΚΟΜΑ μετά από 5 χρόνια να μιλάς για τον Παντελή και να ρωτά αν καταδικάστηκε; Δηλαδή πετάχτηκε ένας στην συνέλευση προχθές να ρωτήσει πόσα πήρε ο Παντελή. Καταρχήν αν κοίταζες τις οικονομικές καταστάσεις του συλλόγου θα έβλεπες πως παρουσιάζεται ένα ποσό της τάξης των 600.000 (σελ. 28) ευρώ οφειλόμενο από προηγούμενους παράγοντες. Ρώτησες τον Κάκο εάν έκλεψε ο Παντελή ή εάν καταδικάστηκε σαν να και αυτό να ήταν που μας έκαιγε στην συνέλευση. Πήρες την απάντηση πως έγινε αγωγή στον Παντελή και αυτή ήρθε σε διακανονισμό. Απάντηση σαφώς μη ικανοποιητική, αλλά ας μην την σχολιάσω. Άλλος ρώτησε με ποια ιδιότητα ήθελε να βάλει πρόεδρος ο Παντελή και εάν είναι Μέλος, παίρνοντας την απάντηση ότι είναι μέλος και δεν προέκυψε οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή επειδή α) το θέμα του οικονομικού ήρθε σε διακανονισμό β) στον Εθνικό Άχνας παρά τα όσα γράφτηκαν ουδέποτε ενεγράφη ως μέλος ή είχε εμπλακεί, που σε περίπτωση που το έπραττε θα είχε συνέπειες λόγο πρόνοιας του καταστατικού που δεν το επιτρέπει. Απλά εγώ θα σας πω ότι εάν κάποιος είναι κλέφτης καταδικάζεται σε φυλάκιση. Δεν διακανονίζεται η υπόθεση του! Εκτός εάν είναι από αυτούς τους τραπεζικούς που μας τα έφαγαν όλα και μας κούρεψαν και θα λαδώσουν για να γλυτώσουν πάλι.

Αλλά διερωτώμαι ρε! τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα 13.000.000 χρέος που ανακοίνωσε ο Κάκος. Αυτά δεν σας ενόχλησαν; Σας ενόχλησαν οι 300.000 και 600.000; Το ότι αναφέρει μέσα στους λογαριασμούς μας του 2012 το εξής:

«Το συγκρότημα υπέστη ζημιά 1.477.986 για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2012 κατά την ημερομηνία αυτή οι τρέχουσες υποχρεώσεις του Συγκροτήματος υπερέβαιναν τα κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία του κατά 6.008.139. Ο σύλλογος βασίζεται στη συνεχή χρηματοοικονομική υποστήριξη των μελών και διοικητικών συμβούλων χωρίς την οποία προκύπτουν σημαντικές αμφιβολίες γύρω από την ικανότητα του να συνεχίσει ως συνεχιζόμενη δραστηριότητα και παράλληλα την ικανότητα του να εκμεταλλεύεται τα στοιχεία ενεργητικού του και να πληρώνει τις υποχρεώσεις του κατά τη συνήθη πορεία των εργασιών του».

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΑ «ΜΑΥΡΑ» ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗ  ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΩΣ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ?

Με 13.000.000 ΧΡΈΟΣ ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ»? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗ ΠΗΡΑΜΕ. ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.

Είμαστε άξιοι της τραγικής μας μοίρας. Δικηγόρος του Παντελή δεν είμαι αλλά έχω να πω το εξής. Όποιος για δικό του συμφέρον προσωπικό ή άλλως πως εκμεταλλευτεί τα Μ.Μ.Ε για να βρεθεί σε καλύτερη μοίρα ο ίδιος, όμως επιφέρει τέτοια πληγή στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ όσες εισφορές κι αν θέλει ας έκανε, όσες θέλει ας κάνει ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ του να το κάνει ΑΛΛΟΥ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ και να μην πατήσει ξανά στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Όσο αφορά τα τραγελαφικά που βγήκαν μέσω ανακοινώσεων και μας έκαναν ξανά ρεζίλι δίνοντας στην αφορμή σε άλλες ιστοσελίδες να παίρνουν μέχρι και 15.000 ΚΛΙΚΣ για κάθε παπαριά που έγραφαν για εμάς, θα παρακαλέσω τον οποιονδήποτε έχει ξανά να πει οτιδήποτε να το λέει στην γενική συνέλευση και αν είναι δυνατόν να γίνεται και συνέλευση κατόχων διαρκείας ανεξάρτητη στην οποία να μπορεί να μιλήσει όποιος θέλει αλλά εύχομαι προς τα έξω τα εσωτερικά μας να μην βγουν ξανά! ΔΙΑΙΡΩΤΟΥΜΕ εάν αυτά δεν είναι ντροπή και εάν έχουμε μάθη από τα λάθη του 2008. Η απάντηση νομίζω πως όχι επειδή τα όσα μαρτυρά το σήμερα παραμένουν μόνο στα λόγια.

Όταν υπάρχουν εκλογές είναι φυσιολογικό ως ένα βαθμό να “καίει” ο ένας υποψήφιος τον άλλο. Αυτό όμως συμβαίνει όταν υπάρχουν ανθυποψήφιοι! Δεν βγάζεις ανακοινώσεις κύριοι εάν είναι εικονικές παραπλανητικές και ψεύτικες. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!  Δεν θα κάτσω να αναλύσω τώρα τις επιστολές που βγήκαν προς τα έξω. Θα τις χαρακτηρίσω όλες απαράδεκτες ανεξαρτήτου λόγου και αιτίας που βγήκαν στα Μ.Μ.Ε. ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Άλλωστε εκεί και εάν ακούμε παραπλανητικά σχόλια. Επειδή ο Κάκος παραιτήθηκε δεν θα σταθώ ούτε στις προχτεσινές του δηλώσεις και δήθεν απολογία (δήθεν γιατί δήλωσε προηγουμένως ότι φεύγει με καθαρή συνείδηση) αλλά ούτε σε αυτές του Μάη. Το λάθος μας ως Γενική συνέλευση είναι ότι αφήσαμε τον άνθρωπο που έχασε το πιο άχαστο τρόπαιο να το δώσει με τέτοιο τρόπο και να συνεχίσει. Έπρεπε από τότε να φύγει είτε μόνος του είτε μέσω όλων εμάς. ΛΆΘΟΣ ΜΑΣ.

Ταυτόχρονα δεν χωρεί αμφισβήτησης ότι  ο Κάκος, (και άλλοι) πρόσφερε πάρα πολλά στην Ανόρθωση. ΑΥΤΌ ΟΜΩΣ δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα επειδή πρόσφερε στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ είτε με τις πράξεις του, είτε με τις παραλείψεις του ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ πρόσφεραν πολλοί και είτε λόγω ανικανότητας, είτε άλλων λόγων, κάποιοι από αυτούς την πλήγωσαν πολύ περισσότερο και πήραν και πολύ περισσότερα από όσα έδωσαν με τον Α ή τον Β τρόπο…

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ότι με το παραμικρό λάθος το σωματείο μπορεί να τιναχθεί στον αέρα. Φαίνεται πως αυτό δεν σας έγινε αντιληπτό στην Γενική Συνέλευση και εκεί ΑΛΛΟΥ ΠΟΝΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΝΙΘΟΥΜΑΣΤΑΝ.

Ο κόσμος πληγώθηκε κύριε Κάκο. Δεν μπορείς να μιλάς για τα εισιτήρια διαρκείας και ότι ο κόσμος μόνο με την κούπα έρχεται πίσω. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΙ ΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΡΩΣΙ.

Πώς θα έρθει πίσω αυτός ο κόσμος που ξεκίνησε μία λόγχη να κομματιάζει την Ανόρθωση αλλά δεν ήταν ξένη, ήταν εκ των έσω. Πώς να συγχωρήσει αυτό τον καρκίνο που της κόλλησαν οι δικοί της ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ άνθρωποι. Πώς να συγχωρήσει στημένα παιγνίδια το ένα χειρότερο από το άλλο, χαμένα τρόπαια, και παραγοντίσκους εκμεταλλευτές που βάζουν στο στόμα τους είτε την ανόρθωση είτε την Αμμόχωστο για να πουλήσουν πνεύμα και ξέρω γω τι άλλο προς τα έξω.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΙΑ!

Η νέα διοίκηση ζήτησε πίστωση χρόνου για να εργαστεί σκληρά. Δυστυχώς καλώς ή κακώς συμβαίνει το εξής. Μας πολεμούν προς τα έξω από όλα τα μέτωπα. Μας μισούν όλοι γιατί για 15 χρόνια κυριαρχήσαμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο στον υπέρτατο βαθμό. Μας θέλουν να υποφέρουμε όπως υποφέραμε αυτά τα 5 χρόνια για ακόμη 10 εάν είναι δυνατόν.

Και εγώ διαιρωτούμαι. Θα τους αφήσουμε;  Ήρθε ο καιρός να συσπειρωθούμε κύριοι για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΞΑΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΑΓΥΡΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014.

Όσο αφορά τους ΜΑΧΗΤΕΣ ήμουν από αυτούς που ψήφισα εναντίoν στο να παρευρεθούν στην συνέλευση. Οι λόγοι μου είναι απλοί.

1. Στην κοινωνία και παντού υπάρχουν κανόνες. Όπως τους σεβάστηκα εγώ αναμένοντας την έγκριση αν γίνω μέλος να συμμετάσχω έτσι οφείλει να τους σέβεται και ο οποιοσδήποτε άλλος. Το ότι είσαι σε μία κατηγορία των οπαδών της ΑΝΌΡΘΩΣΙΣ δεν σημαίνει πως έχεις αποκτήσει και συγκεκριμένα προνόμια. Όλοι έχουμε προσφέρει ως οπαδοί σε περιόδους που μάλιστα κάποιοι πέθαναν χωρίς να γευτούν τις χαρές που δέχτηκες εσύ σήμερα, απλά διατηρώντας για 32 χρόνια μέχρι το πρώτο πρωτάθλημα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ μετά την προσφυγιά το όνομα της ζωντανό μέσα από πέτρινα χρόνια. ΔΕΞΟΥ ΤΟ.

2. Ταυτόχρονα τα τραγικά που έγιναν τόσο πέρσι στην Ευρώπη όσο και φέτος με ΑΠΟΕΛ και άλλες ομάδες είναι ασυγχώρητα. Ο ναός δεν γίνεται να δέχεται ζημιές από υποτιθέμενους προσκυνητές του. Εάν μαζέψατε τα  λεφτά που είπατε προχθές μπράβο σας. Αυτό δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη όμως της τιμωρίας που δέχθηκε το σωματείο στην Ευρώπη με ζημιά που ξεπερνά το ποσό των 400.000 (πρόστιμο UEFA, απώλεια εισιτηρίων κ.τ.λ).

3. Οπότε για τους πιο πάνω λόγους δεν ήθελα να έρθουν 4 ανώνυμοι του συνδέσμου εντός της αίθουσας. Εάν ήθελε ο πρόεδρος και μέλη του συμβουλίου του ΠΑΝΣΥΦΙ να προσέλθουν ονομαστικά και το έθεταν προηγουμένως το θέμα, μπορεί να είχα διαφορετική άποψη.

4. Όσο αφορά την πρόσφατη σας ανακοίνωση για έγκριση μελών του ΠΑΝΣΥΦΙ θα ήθελα να βοηθήσω σε αυτό, επειδή η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ χρειάζεται νέο αίμα. Μπορεί κάποιος να αφήσει τα στοιχεία του στην ιστοσελίδα και να μου τα προωθήσει κάποιος για περαιτέρω επικοινωνία. Άλλωστε τα ήδη υπάρχοντα μέλη αποτελούνται σε μεγάλη πλειοψηφία  από ανθρώπους «υπό αφυπηρέτηση» χωρίς να θέλω να προσβάλλω οποιονδήποτε μέλος.

Η νέα διοίκηση ζήτησε πίστωση χρόνου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά έχω να σας πω κύριοι ότι το έργο σας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όσο αφορά την επανεκλογή όσων ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο θα αρκεστώ να σας πω ότι είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Όποιος νομίζει ότι αποκτά δύναμη μέσω της εξουσίας, ειδικά όταν δεν ξέρει πώς να την διαχειριστεί σωστά είναι υπερβολικά επικίνδυνος. Απλά θα σας πω πως άγρυπνοι φρουροί θα παραμείνουμε. Προσωπικά σας έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης. Μην με απογοητεύσετε. Άφεση αμαρτιών δεν θα έχει ξανά κανείς εάν ασελγήσει προς την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Όσο για τους κόρακες που ασελγούν ασταμάτητα προς την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, θα στείλω και εκεί ένα μήνυμα. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΞΑΝΑ.

Δόθηκε υπόσχεση διαφάνειας και αλλαγής λειτουργίας. Χαιρετίζω την πρωτοβουλία και αναφορά του κ. Μοντάνιου. Ίσως σε αυτό το στάδιο να χρειάζεται και ανεξάρτητος λογιστής ή ανεξάρτητος νομικός σύμβουλος. Πρέπει να γίνουν πολλά για να ξεπεραστούν τα κακά αυτών των 5 χρόνων αλλά ιδίως της χρονιάς που μόλις πέρασε. Επιφυλάσσομαι για  περαιτέρω σχόλια στην νέα γενική συνέλευση. «Υπάρχουν και πράγματα που δεν λέγονται δημόσια».

Κ.Κ. -ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ  ΔΕ ΘΑ ΣΑ ΑΦΗΣΩ-

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ