Η Αστυνομία να πάρει μέτρα για το φιλικό

Δεν έχει περάσει και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από το φιλικό της ομάδας μας με τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και τα σοβαρά επεισόδιο που υπήρξαν εκτός του σταδίου λόγω και της απουσίας της Αστυνομίας. Την ερχόμενη Κυριακή, σε νέο φιλικό παιγνίδι θα αντιμετωπίσουμε και πάλι στο Αντώνης Παπαδόπουλος την άλλη ομάδα της Λεμεσού, ΑΕΛ.

Η Αστυνομία οφείλει και πρέπει να πάρει σοβαρότερα μέτρα για το επερχόμενο παιγνίδι. Ας μην ξεχνάμε ότι και πέρσι υπήρξαν επεισόδια σε φιλικό με την ΑΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και με όλα αυτά υπόψη, αν η Αστυνομία είναι και πάλι απούσα τότε θα πρόκειται περί εγκληματικής αμέλειας.

Το περασμένο Σάββατο είχαμε και τα επεισόδια στο Πελένδρι εις βάρος του διαιτητή Λεόντιου Τράττου. Τα φιλικά είναι «φιλικά» μόνο για τις ομάδες, και η Αστυνομία θα πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της αλλά και τις υποχρεώσεις της. Την Κυριακή, για καλό και για κακό, απαιτείται ισχυρή Αστυνομική Δύναμη στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να μην έχουμε επανάληψη των όσων συνέβησαν στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ