Απαραίτητη η παρουσία των μελών

Στις 18:00 σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται η έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου μας, στο Κτήμα Μακένζυ.

Όπως προνοεί το Καταστατικό του Συλλόγου, ανεξαρτήτως του ότι η υποψηφιότητα είναι μόνο μια, θα διαμοιραστεί κανονικά ψηφοδέλτιο στα μέλη, ώστε να ψηφίσουν είτε υπέρ, είτε κατά του συνδυασμού υπό τον κ. Αχιλλέα Νικολάου.

Εάν τα μέλη υπερψηφίσουν το συνδυασμό, τότε αυτόματα συγκροτείται το Εκτελεστικό Συμβούλιο από τις 8 υποψηφιότητες, ενώ μέσα στις επόμενες 15 μέρες ο κ. Αχιλλέας Νικολάου θα πρέπει να συμπληρώσει το 15μελές του συμβούλιο με ακόμα 7 άτομα. Στην πορεία, έχει το δικαίωμα να διορίσει ακόμα 5 συμβούλους.

Στην αντίθετη περίπτωση που τα μέλη καταψηφίσουν το συνδυασμό, είτε θα προκηρυχθούν νέες εκλογές, είτε θα ανατεθεί σε κάποιο από τα μέλη η προεδρία, με υποχρέωση του συγκεκριμένου μέλους να σχηματίσει συνδυασμό και να τον φέρει σε Συνέλευση εντός 15 ημερών.

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, γι’ αυτό και η παρουσία των μελών είναι απαραίτητη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να δώσουμε το μήνυμα ότι αφήνουμε το Σύλλογο στο έλεος του Θεού και επιτρέπουμε να αποφασίζουν άλλοι για μας. Οφείλουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε σύγκλιση του ανώτατου οργάνου του Σωματείου και να επηρεάζουμε στο μέτρο του δυνατού τις εξελίξεις.

 

Χάρτης για το Κτήμα Μακένζυ:


View Larger Map

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ