Ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης αν τολμάτε…

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

 Δεν μας παίρνει άλλο, το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο. Δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος ούτε η πολυτέλεια για τρύπια λόγια και σάπιες υποσχέσεις. Έφθασε η ώρα για πράξεις, έργα και αποφασιστικότητα.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης απαιτεί λύση στα προβλήματα της ομάδας και το κυριότερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είσαστε εσείς που την διοικείτε. Η παραίτηση σας πρέπει να είναι συλλογική ούτως ώστε να συγκληθεί άμεσα εκλογική συνέλευση και να αποφασίσει το ανώτατο όργανο του συλλόγου ποιοι είναι οι ικανοί και άξιοι να χειριστούν την φουρτούνα που εσείς προκαλέσατε.

Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας ικανούς είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας. Όμως συγκαλέστε Έκτακτη Γενική Συνέλευση και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης. Αν τον πάρετε τότε συνεχίστε. Σε διαφορετική περίπτωση οφείλετε και έχετε την υποχρέωση να φύγετε.  Επιτέλους σταματήστε να εγκληματείτε εναντίον της Ανόρθωσης. Η παραμονή σας προκαλεί κακό στο Σωματείο μας, προκαλεί κακό στην Ανόρθωση μας.

Ο κόσμος δεν σταματά να σας κράζει. Τα social media πήραν φωτιά, τα μηνύματα που υπάρχουν αρκετά και πέραν απειροελάχιστων, όλα είναι εναντίον σας. Τα αποτελέσματα της ομάδας μαρτυρούν την ανυπαρξία σας. Αν αυτά δεν είναι ικανά να σας ωθήσουν σε παραίτηση τότε τι είναι;

Μ.Μ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ