Σε αναμμένα κάρβουνα ο κόσμος

Τις εξελίξεις στα διοικητικά του σωματείου αναμένει ο κόσμος, ελπίζοντας πως η επόμενη μέρα της Ανόρθωσης θα είναι μία ημέρα ελπίδας για τις δύσκολες εποχές που έρχονται. Τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τα τελευταία δύο, οι λύπες που «χάρισαν» στον κόσμο αυτό ήταν πάρα πολλές. Ο αποκλεισμός από την Γκέφλε όμως, ήταν το χαριστικό χτύπημα στην όποια αισιοδοξία μας είχε απομείνει, και με τον κόμπο να φτάνει στο χτένι, η παλλαϊκή απαίτηση του Ανορθωσιάτη για αλλαγές ήταν πλέον επιβεβλημένη.

Αν είναι να χαθούν κάποιες ημέρες, για να σωθούν τα χρόνια που έρχονται, καλώς. Οτιδήποτε άλλο όμως, και ιδιαίτερα ένα από τα πρώτα δύο σενάρια της αυριανής συνεδρίας, θα εξοργίσουν τον κόσμο σε αφάνταστο βαθμό και δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι συνέπειες. Αυτό είναι που πρέπει να αναλογιστούν οι νυν διοικούντες και επιτέλους αύριο να πάρουν την απόφαση που απαιτεί ο κόσμος.

Μία βόλτα από τους χώρους κοινωνικής δικτύωσης δίνουν το στίγμα για τα θέλω του κόσμου. Είναι επιτέλους ο καιρός κάποιοι να τα λάβουν υπόψη, και να σεβαστούν το λαϊκό αίσθημα. Τους δόθηκε αρκετός χρόνος, περισσότερος από ότι έπρεπε, για να προσπαθήσουν να φτιάξουν μία Ανόρθωση με όραμα και ελπίδα, αλλά δεν τα κατάφεραν, και ο πρότερος βίους τους αναφέρει πως όσο και να προσπαθήσουν, δεν θα τα καταφέρουν.

Είναι λοιπόν η ευκαιρία τους, έστω και με την παραίτησή τους, να δώσουν όραμα και ελπίδα στον κόσμο για τις δύσκολες εποχές που έρχονται. Έστω και την υστάτη, ας κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχουν καλύτερες ημέρες μπροστά μας. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, να παραδεχθούν ότι απέτυχαν, και δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό καθώς δεν μπορούμε όλοι να πετύχουμε, και να αναλάβουν άλλοι με όραμα για την ομάδα. Αύριο λοιπόν έχουν την ευκαιρία τους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ