Τα τρία σενάρια για την αυριανή συνεδρία

Μετά και τη χθεσινή απόφαση του νυν Δ.Σ στη συνεδρία που είχαν, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, για πολλά στρατόπεδα, το τι θα αποφασιστεί αύριο στο «μέρος β΄» της συνεδρίας του Δ.Σ Επτά ώρες χθες δεν ήταν αρκετές για να παρθεί μία απόφαση, εκτός της «παραίτησης» του Σάββα Κάκου, που όπως σας αναφέραμε χθες, δεν είναι και ακριβώς… παραίτηση. Τα σενάρια της αυριανής ημέρας λοιπόν είναι τρία:

1. Η προφορική παραίτηση Κάκου να ανακαλεστεί, μετά τις «πιέσεις» των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. Από τη στιγμή που ο Σάββας Κάκος δεν έδωσε γραπτή παραίτηση, τότε δεν δεσμεύεται η χθεσινή εξαγγελία του. Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ για τη χθεσινή συνεδρία, με λίγα λόγια μας λένε ότι οι υπόλοιποι της Διοίκησης «παρακάλεσαν» τον Σάββα Κάκο να ανακαλέσει. Για να δούμε λοιπόν αν αύριο «ενδώσει» ο κ. Κάκος.

2. Ο Σάββας Κάκος να επιμείνει στην παραίτησή του, και να αναλάβει Πρόεδρος κάποιος άλλος από το Εκτελεστικό Συμβούλιο. Σε αυτό το σενάριο, το πιθανότερο είναι πως ο Σάββας Κάκος θα συνεχίσει να ασκεί το ρόλο του, κρυμμένος πίσω από τον μανδύα των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ, ενώ επίσης το υφιστάμενο Δ.Σ παραμένει μέχρι τον Μάη που ολοκληρώνεται η θητεία του. Όμως, σε ένα τέτοιο σενάριο, όπως και στο πρώτο, η οργή του κόσμου είναι ικανή να βάλει ένα πρόωρο τέλος στα οποιαδήποτε σχέδια γίνονται από τους νυν διοικούντες.

3. Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δ.Σ και να προκηρυχθεί Εκλογική Συνέλευση. Μέχρι την ημέρα των εκλογών, να αναλάβει διοικούσα επιτροπή, προτιμότερο από άτομα που ενδιαφέρονται να αναλάβουν ούτως ή άλλως τις τύχες του σωματείου και να τρέξουν τον προγραμματισμό μέχρι την Εκλογική Συνέλευση.

Αναμένουμε αύριο λοιπόν το δεύτερο μέρος μίας Συνεδρίας που άρχισε το Σάββατο και ολοκληρώνεται Δευτέρα, με όλα τα σενάρια να είναι στο τραπέζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ