Μα πόσο «ψωμί» έχει για σας η Ανόρθωση;

2012 – 2013: Ένας ντροπιαστικός αποκλεισμός από τη Ντίλα Γκόρι (ύποπτος για πολλούς) και ένα δεύτερο μισό πρωταθλήματος καταστροφικό και ανεξήγητο (πάλι ύποπτο για πολλούς). Το χρέος αυξήθηκε κατακόρυφα, με αρκετά εκατομμύρια να προστίθενται στο χρέος που ήδη δημιουργήσατε. Το σωματείο, έρμαιο στις ορέξεις του καθενού.

2013 – 2014: Μία δεύτερη ευκαιρία για τη Διοίκηση Κάκου. Για αρχή, διώχνετε ένα προπονητή που είχε τα εχέγγυα να δουλέψει με τη βασική προϋπόθεση που θέσατε για τη φετινή χρονιά. Μικρός προϋπολογισμός. Άλλωστε, ο Πάμπος Χριστοδούλου απέδειξε ότι μπορεί να χτίσει ομαδάρες με λίγα χρήματα. Μετά, ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό που θέσατε. Καπάκι, η ντροπιαστικότερη σελίδα στην ιστορία της Ανόρθωσης, στα παιγνίδια με τη Γκέφλε. Άλλα εκατομμύρια Ευρώ χαμένα.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Εσείς ακλόνητοι στη θέση σας! Ο οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος θα κατανοούσε ότι δεν μπορεί να διαχειρίζεται τις τύχες του ιστορικότερου σωματείου του Ελληνισμού. Εσείς όμως, τίποτα! Ακόμα εκεί, αγέρωχοι. Προσπαθείτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να παραμείνετε στην ηγεσία του Σωματείου.

Γιατί; Θέλετε να καταστρέψετε ότι απέμεινε; Δεν έμειναν και πολλά. Θέλετε να κερδίσετε χρόνο για να κρύψετε κάποια πράγματα από τους επόμενους; Μία πιθανότητα είναι και αυτή. Γιατί; Απαντήστε μας επιτέλους. Τι θέλετε από την Ανόρθωση; Ποιο είναι το δικό σας κέρδος από το Σωματείο ΜΑΣ; Αν και ξέρουμε ότι δεν θα μας απαντήσετε, ξέρουμε όμως ότι κάποιοι από εσάς, όχι όλοι, βρίσκονται εκεί για άλλα συμφέροντα…

Δύο χρόνια ρημάξατε το σωματείο, το έχετε ένα βήμα πριν την καταστροφή αλλα εσείς απτόητοι. Θα λογοδοτήσετε όμως στη συνέχεια. Προς το παρών, ανοίξτε την πόρτα, βγείτε, και αφήστε τους επόμενους να μπουν. Αν είστε όσο Ανορθωσιάτες λέτε ότι είστε, βοηθάτε το Σωματείο από την ιδιότητα του οπαδού. Επιτέλους, κάντε το αυτονόητο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ