Τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσετε τα θέλω του κόσμου;

Η διοίκηση Σάββα Κάκου απέτυχε. Απέτυχε σε τεράστιο βαθμό και αυτό είναι παραδεκτό από όλους, και όχι μόνο από τον κόσμο της Ανόρθωσης. Μόνο οι αποτυχίες των τελευταίων δύο χρόνων, είναι καταστροφικές για το σωματείο μας. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του Σάββα Κάκου αλλά και των συνεργατών του, με τη στοιχειώδη νοημοσύνη θα το αναγνώριζε αυτό, και θα παραιτούνταν άμεσα αφού είναι φανερό πως δεν μπορούν να οδηγήσουν την Ανόρθωση στο δρόμο των επιτυχιών.

Πέρασαν τρεις ημέρες από την ντροπιαστικότερη ημέρα στην ιστορία μας, και ακόμη περιμένουμε το νυν Δ.Σ να κάνει το αυτονόητο. Να παραιτηθεί. Αν είχαν σκοπό να το κάνουν, αυτή τη στιγμή θα είχαμε διοικούσα επιτροπή και θα περιμέναμε την Εκλογική Συνέλευση. Αντί αυτού όμως, μετά από μία συνεδρία που διήρκησε επτά (!) ώρες, αποφάσισαν να διακόψουν και να συνεχίσουν τη Δευτέρα. Και όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δύσκολα θα πεισθούν από μόνοι τους να αφήσουν τις καρέκλες για άλλα άτομα που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες του σωματείου.

Ο κόσμος είναι ένα καζάνι που βράζει, και οι κύριοι αυτοί συμπεριφέρονται λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Ακόμη να κατανοήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να αφήσουν τις θέσεις τους και να πάνε στο καλό. Τον περσινό Μάη, πήραν από τον κόσμο την τελευταία τους ευκαιρία. Απέτυχαν και πάλι. Παταγωδώς. Γιατί; Γιατί για ακόμα μία φορά δεν άκουσαν τον κόσμο. Έκαναν της κεφαλής τους για να βολέψουν φίλους. Και φθάσαμε εδώ. Υπομονή ως αύριο να δούμε τι μας ετοιμάζουν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ