Τι συμβαίνει με τις στολές;

Ανεξάρτητα με τον προγραμματισμό που βαίνει καλώς και με τα τελευταία απανωτά κτυπήματα να επαναφέρουν το κλίμα του ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας, ο κόσμος σε τακτή επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας ζητά εναγωνίως να μάθει για τις στολές της ομάδας της περιόδου 2013-2014.

Με ανακοίνωσή του το σωματείο εξήγγειλε ότι η χορηγός εταιρία θα είναι και φέτος η Puma σε μια άκρως συμφέρουσα για το σωματείο συμφωνία αφού θα μας παρέχουν δωρεάν ποδοσφαιρικό υλικό, ενώ παράλληλα δηλώθηκε στη Κ.Ο.Π ότι η πρώτη στολή θα είναι η όλο μπλε και δεύτερη η όλο άσπρη.

Αυτό από μόνο του ίσως αρκεί στην διοίκηση όχι όμως και τον κόσμο που ζητάει να μάθει περισσότερα.
Σύμφωνα με τις εξαγγελίες από την διοίκηση η πολυπόθητη μπουτίκ αναμένεται να ανοίξει τις θύρες της στο τέλος του τρέχοντος μηνός. Αυτό από μόνο του γεννάει ερωτήματα ως προς το τι υλικό θα διαθέτει η μπουτίκ αφού το ζητούμενο δεν παρουσιάστηκε καν.

Εμείς μεταφέρουμε την επιθυμία του κόσμου και καλούμε την διοίκηση όπως παρουσιάσει το συντομότερο δυνατό την φανέλα που θα φοράνε οι Κολαούτι, Μάκος, Δημητρίου, Γκαρσία και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

maillot-training-italie-2013-2014-puma

Οι φανέλες είναι της εθνικής Ιταλίας για την περίοδο 2013-2014

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ