Οι ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων δεν αμείβονται;

Κάτι που έχει προσεχθεί από πολύ κόσμο και το οποίο ανέφερε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του SuperSport ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, είναι ότι στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αναφορά για τα ποσά των μισθών των ποδοσφαιριστών γίνεται μόνο σε ότι αφορά την ομάδα μας, και έχει απόλυτο δίκαιο. Προσπαθούμε να θυμηθούμε για ποιες άλλες ομάδες γίνεται αναφορά στο ποσό που θα αμείβονται οι νέοι ποδοσφαιριστές, και τα παραδείγματα είναι μετρημένα στα δάκτυλα ενός χεριού.

Είναι να απορούμε αν οι ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων δεν αμείβονται. Αναφορά για τα ποσά των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης γίνεται συνεχώς και σε κάθε μεταγραφή, αλλά δεν βλέπουμε την ίδια… ευαισθησία σε ότι αφορά τις άλλες ομάδες. Μάλιστα, κάποια μέσα φροντίζουν από την αρχή να «μεγαλοποιήσουν» κάποιες αστείες μεταγραφές κάποιων συγκεκριμένων ομάδων, αφού αυτό προστάζει ο «εργοδότης» τους.

Δεν είναι μόνο η Ανόρθωση που αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, αλλά όλα τα Κυπριακά σωματεία. Για αυτό είναι τουλάχιστον παράξενο η ευαισθησία περί οικονομικού να είναι επιλεκτική, την ίδια στιγμή που συγκεκριμένη ομάδα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων ένα ποσό πέραν του μισού εκατομμυρίου για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια «ευαισθησία» από τα μέσα επ’ αυτού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ