Αποκαλυπτήρια της ομάδας με χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο

Χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας αναμένεται να πάρουν θέση στις κερκίδες του Αντώνης Παπαδόπουλος την Παρασκευή, στο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε για τα ευρωπαϊκά παιγνίδια. Οι τελευταίες μεταγραφές έχουν σκορπίσει τον ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα βρεθούν αύριο στην προσωρινή μας έδρα για να δουν από κοντά για πρώτη φορά τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα.

Όπως είπαμε, θα είναι η πρόβα τζενεράλε πριν το ευρωπαϊκό της ερχόμενης Πέμπτης και το γεγονός ότι για τα επόμενα τρία παιγνίδια που θα δώσουμε στην Ευρώπη δεν θα μπορούμε να πάρουμε κόσμο, είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους φίλους της ομάδας να βρεθούν αύριο στο γήπεδο και να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα από την τηλεόραση, στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά από τότε μέχρι σήμερα η Μεγάλη Κυρία απέκτησε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που ενθουσίασαν τον κόσμο, κάτι που αναμένεται να «αυξήσει» την γαλανόλευκη παρουσία στις κερκίδες στο αυριανό φιλικό.

Αν και είναι απλά ένα φιλικό, είναι το πρώτο μέχρι σήμερα από το οποίο μπορούν να εξαχθούν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για τη νέα ομάδα που χτίζεται, καθώς ο Χριστάκης Κασσιανός αναμένεται να παρουσιάσει στο γήπεδο την εντεκάδα ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο της μέρος, την οποία προτίθεται να παρουσιάσει στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιγνίδι. Πρέπει να πούμε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται σημαντικά γρανάζια της ομάδας, δεν θα βρίσκονται στο γρασίδι αύριο είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω ανετοιμότητας, γεγονός που δεν θα επιτρέψει στον κόσμο να έχει την πλήρη εικόνα για το δυναμικό της ομάδας.

Το φιλικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και την ίδια ώρα θα ανοίξουν και τα ταμεία του σταδίου. Τα εισιτήρια διαρκείας και οι θέσεις δεν θα ισχύουν για το αυριανό παιχνίδι. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, ενώ παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στην είσοδο για παιδιά κάτω των 12 ετών. Στο γήπεδο θα διατίθενται και εισιτήρια-εισφορά για τον 1ο ευρωπαϊκό μας αγώνα, αξίας 10 ευρώ έκαστο. 15 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν θέση για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από το στάδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ