Τί δούλεψε στην πρωινή προπόνηση ο Κασσιανός; (βίντεο)

H ομάδα μας, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης την τελευταία της προπόνηση επί κυπριακού εδάφους πριν τον μεθαυριανό επαναληπτικό με την Γκέφλε υπό τα βλέμματα περίπου 15 φίλων της. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Άκης Παπαϊωάννου στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού εκεί όπου υπάρχει πλαστικός χλοοτάπητας.

Ο Χριστάκης Κασιανός έδωσε έμφαση κυρίως στα στημένα, δίνοντας στον Πάολο Ζόρζ την εντολή σε κάθε στημένο όπου η ομάδα μας αμύνεται, να έχει το έλεγχο για την καλή τοποθέτηση των συμπαικτών του στην άμυνα. Παράλληλα τοποθέτησε δίπλα του τον Τζιορτζ Γκάλαμαζ, του οποίου έδωσε σαφείς οδηγίες τα μαρκαρίσματα να είναι πολύ στενά. Γκριγκαλασβίλι,  Μαρσίνιο από αριστερά και Αβραάμ,  Κάλβο από δεξιά, εκτελούσαν κόρνερ και στημένα φάουλ σε μια προσπάθεια να βελτιωθούμε αμυντικά στον αέρα.

Χαρακτηριστικό της σημερινής προπόνησης ήταν η διάθεση των ποδοσφαιριστών. Συνεχή τρεξίματα, πίεση ψηλά άλλα και στενά μαρκαρίσματα ήταν η κυρίως εικόνα που έβγαζε η ομάδα στο εικοσάλεπτο δίτερμα.

Απών από την σημερινή προπόνηση Μάκος και Οχαγιόν όπου έκαναν παγοθεραπεία, άλλα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και είναι στην διάθεση του προπονητή Χριστάκη Κασιανού.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αύριο στις 09:00 για την Σουηδία με την συνοδεία περίπου 70 φίλων της ομάδας.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο όπως μας το απέστειλε φίλος του Αnorthosis24.net τον οποίο και ευχαριστούμε:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ