Το 3-0 δείχνει πρόκριση

Έξι φορές κλήθηκε η ομάδα μας να υπερασπίσει το 3-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα μας και σε όλες τις περιπτώσεις μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.

Η αρχή έγινε το 1997 απέναντι στην Καρέτα Λιθουανίας όπου με 2 γκολ του Οκκά και ένα του Κρισμάρεβιτς, η ομάδα μας επικράτησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πήρε την πρόκριση στην ρεβάνς παρά την ισοπαλία 1-1.

Kareta

Πέντε χρόνια αργότερα, ο υγεινός περίπατος απέναντι στην Γκρέβενμχαερ Λουξεμβρούργου παρολίγο να μετατραπεί σε εφιάλτη στον επαναληπτικό, ωστόσο στο τέλος της ημέρας τα τέρματα των Πιεκάρσκι, Κόβαλτσικ και Ξιούρουππα στον πρώτο αγώνα ήταν αρκετά.

grevem

Το ονειρεμένο καλοκαίρι του 2008, δύο αντίπαλοί μας στην ξέφρενη πορεία για τους ομίλους του Champions League έφυγαν με τριάρα στις αποσκευές τους από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», χωρίς να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση παρά τις νίκες τους στον επαναληπτικό. Πρώτο θύμα η Ραπίντ Βιέννης και δεύτερο ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

rapid

Η μοναδική χρονιά στην οποία η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερη νίκη μετά από εντός έδρας 3-0, ήταν το 2010 επί Γκιγιέρμε Όγιος όταν με γκολ του Λαμπάν η ομάδα μας έφυγε με το διπλό από το Έρεβαν απέναντι στην Μπάναντς.

βανατσ

Τελευταία φορά που το 3-0 σημάδεψε εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας ήταν το 2011 όταν η Γκάγκρα Γεωργίας υπέκυψε στις ορέξεις των Ρέζεκ και Λαβόρδε, ωστόσο στον επαναληπτικό λίγο έλειψε να έρθουν τα πάνω-κάτω.

gagra

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ