Προσοχή στα λαμόγια!

Οριστικά παρελθόν πρέπει να θεωρείται πλέον ο Σάββας Κάκος, η διοίκησή του και όλο το σύστημα που είχε κτιστεί στην Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, η σεισμική δόνηση Γκέφλε, δεν άφησε τίποτα όρθιο.

Ο λόγος πλέον πάει στα μέλη, που θα κληθούν στη Γενική Συνέλευση εντός δεκαπενθημέρου κατά πάσαν πιθανότητα, να αποφασίσουν για το μέλλον του Σωματείου. Οι στιγμές είναι δύσκολες για τον τόπο, τα οικονομικά των περισσοτέρων από μας δεν πάνε καλά, “παραδοσιακοί” παράγοντες έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια και ενδεχομένως να είναι απρόθυμοι να εμπλακούν στα διοικητικά.

Δεν γνωρίζουμε ποιοι ενδιαφέρονται  – αν ενδιαφέρονται κάποιοι – να αναλάβουν, ούτε ξέρουμε εάν υπάρχει κάποια πρόθεση για προσωρινή επιτροπή που θα αναλάβει μέχρι νεωτέρας. Το μόνο βέβαιο, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει πρόσφορο έδαφος για λαμόγια! Τα είδαμε, τα ζήσαμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τι σημαίνει. Είδαμε και που οδηγήθηκαν ιστορικοί σύλλογοι, όπως για παράδειγμα η ΑΕΚ. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην επιτρέψουμε να συμβεί κάτι ανάλογο στην ομάδα μας.

Θα μας πείτε, υπάρχουν άλλοι που μπορούν τα… “καταφέρουν” χειρότερα από τους νυν; Πού ξέρετε; Τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν παύουν να μας εκπλήσσουν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ