Για χρόνια θα ζούμε με τις συνέπειες

Η ψεσινή  μαύρη νύχτα θα έχει συνέπειες που θα μας κρατήσουν συντροφιά για καιρό. Όχι μόνο για τις μέρες που έρχονται, ούτε καν για τη φετινή χρονιά αποκλειστικά. Θα πάνε για χρόνια!

Εάν η ομάδα μας καταφέρει να εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, ή όποτε το κάνει τέλος πάντων, θα δώσει δυο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, κουβαλώντας την τιμωρία από το περσινό στραπάτσο, κόντρα στην Ντίλα Γκόρι. Έπειτα, οι βαθμοί που είχαμε κερδίσει από την συμμετοχή μας στα προκριματικά και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν πια χαθεί. Πλέον, η ομάδα μας θα μπαίνει στην κληρωτίδα όντας αδύνατη αφού η συγκομιδή μας την τελευταία τετραετία ήταν πενιχρή και φέτος ανύπαρκτη! Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι είδους μεγαθήρια θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από χρόνου σε άδειο μάλιστα γήπεδο!

Προέχουν βέβαια οι άμεσες συνέπειες, με το μισθολόγιο να τρέχει, να ψάχνουμε για προπονητή, να αναζητούμε αντιπάλους για φιλικά και πάει λέγοντας. Ας μη λησμονούμε δε, ότι στην UEFA μας περιμένουν 3-4 υποθέσεις που θα εκδικαστούν μέσα στο έτος, όλες από το 2009 και μετά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ