Δεν «καθαρίζετε» με την παραίτηση

Ο Σάββας Κάκος, μετά την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα όντας στο +6, είχε την ευκαιρία να υποβάλει την παραίτησή του, όπως του είχαμε υποδείξει πριν τις 15 του Μάη. Αντ’ αυτού, όχι μόνο παρέμεινε στο πόστο του, αλλά φρόντισε με ένα δυνατό «σοκ θέραπυ» δεκατριών εκατομμυρίων να απομακρύνει όποιον σκεφτόταν καν να διεκδικήσει την προεδρία στις 31 του ίδιου μήνα.

Πλέον, η παραίτηση δεν αρκεί. Το οικονομικό άνοιγμα που έγινε κατά τη μεταγραφική περίοδο ποιός θα το καλύψει; Ποιός θα πληρώνει τους μισθούς του Κολαούτι, του Γκαρσία και του Μάκου όταν ανακαλύψουμε ότι οι «αόρατοι» ευεργέτες είναι στην πραγματικότητα ανύπαρκτοι; Ποιός θα αποζημιώσει το επόμενο Συμβούλιο για τα δυο κεκλεισμένων της νέας περιόδου; Ποιός θα αναπληρώσει τους χαμένους βαθμούς του 2007-08;

Το νυν Συμβούλιο και ειδικά ο Σάββας Κάκος που ηγείται, οφείλουν να αναλάβουν έμπρακτα πλέον τις ευθύνες τους κι όχι λεκτικά, όπως έγινε προ μηνός για την απώλεια του τίτλου. Με μια παραίτηση δεν «καθαρίζετε». Όπως λέει και το γνωστό σλόγκαν, ο… ρυπαίνων, πληρώνει!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ