Με το δεξί!

Τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές και για μένα, αφού με τον χθεσινό αγώνα επιστρέψαμε και επίσημα στην αγωνιστική δράση και τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ευτυχώς η ομάδα μας μπήκε με το δεξί, κερδίζοντας την σουηδική Γκέλφε με 3-0 στο άδειο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τον Β’ προκριματικό του Europa League.

Θετικό στοιχείο του αγώνα ήταν η καλή εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων Γκαρσία και Κολαούτι, οι οποίοι ήταν και οι σκόρερ του παιχνιδιού, καθώς επίσης και του Φοφανά. Συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για τον χθεσινό αγώνα και ευχόμαστε ότι με την ίδια σοβαρότητα, άσχετα της έκτασης του χθεσινού αποτελέσματος,  την ερχόμενη Πέμπτη να μας κάνουν και πάλι περήφανους και να κάνουμε ένα βήμα για τους πολυπόθητους ομίλους του Europa League.

Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τον Γ’ προκριματικό γύρο, η οποία θα μας φανερώσει τον πιθανό αντίπαλό μας, εφόσον όλα παν καλά στη Σουηδία. Ευχή όλων μας η κλήρωση να είναι ευνοϊκή για την ομάδα μας.

Αφιερωμένο το τραγούδι της ημέρας,  το οποίο έγινε ένα από τα αγαπημένα συνθήματα της κερκίδας μας, σε όλη την ομάδα. Ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι στο πλευρό της Μεγάλης Κυρίας και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες της αγαπημένης μας ομάδας.

Ραντεβού την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ