Κριτική παικτών: Ανόρθωση 3 – 0 Γκέφλε

Το Anorthosis24 αναλύει από τη δική του οπτική πλευρά, την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδας στη χθεσινή νίκη με 3-0 απέναντι στη Γκέφλε για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον επαναληπτικό να είναι ορισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη, όπου θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο, και γιατί όχι και καλύτερο, αγωνιστικό πρόσωπο, για να κλειδώσουμε την πρόκριση.

Βαλβέρδ: Σωτήρια επέμβαση στο 60ο λεπτό σε σουτ του Λούντεβαλ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και δύο καθοριστικές επεμβάσεις σε σέντρες των Σουηδών στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ήταν σταθερός στις εξόδους του, και ενέπνεε σιγουριά εν αντιθέσει με το φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα.

Άντιτς: Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα περιορίζοντας τον Άντουκορ, ωστόσο αντιμετώπισε κάποια προβλήματα λόγω κακής αλληλοκάλυψης με τον νεοεισελθών Όλσον.

Ζόρζε: Καθοδήγησε με την προσωπικότητα και την εμπειρία του την άμυνά μας ενώ είχε καθοριστική επέμβαση προς το τέλος του αγώνα πάνω στη γραμμή με τον Βαλβέρδ εξουδετερωμένο. Καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο.

Γκαλαμάζ: Έδωσε πολλές εναέριες μονομαχίες με τον Ντάλμπεργκ και είχε καλές τοποθετήσεις στο δεύτερο δοκάρι στις στημένες φάσεις, ενώ λόγω της επιμονής του ήρθε το δεύτερο τέρμα της ομάδας μας.

Παβίσεβιτς: Ξεκίνησε πολύ δυναμικά με αρκετά ανεβάσματα στο αντίπαλο μισό, ενώ κράτησε απασχολημένους δύο αντιπάλους στην φάση του πρώτου γκολ προκειμένου να σεντράρει ανενόχλητος ο Οχαγιόν, εντούτοις στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τον τεχνίτη Λούντεβαλ ενώ δεν ανέβηκε αρκετά όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο.

Μαραγκός: Έτρεξε αρκετά και δεν ρίσκαρε εξεζητημένες μπαλιές, ενώ με τη σωστή του τοποθέτηση κέρδισε το πέναλτυ που άνοιξε το δρόμο της επιτυχίας

Αλέξα: Είχε καλό ξεκίνημα με συνεισφορά τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου φάνηκε κουρασμένος ενώ δέχθηκε και κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο διάστημα που πιεστήκαμε, δεν πήρε μπάλα κα δεν ηρέμησε το παιγνίδι της ομάδας μας.

Γκαρσία: Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έδωσε μαθήματα απλού και ουσιαστικού ποδοσφαίρου με εξαιρετικό κράτημα της μπάλας και μυαλωμένο μοίρασμα παιχνιδιού. Είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ μας και το έδειξε με το καλημέρα.

Φοφανά: Πολλά τρεξίματα και κερδισμένα φάουλ, μαχητικός και παθιασμένος, ωστόσο σε κάποια σημεία έχανε την ουσία όντας όχι και τόσο παραγωγικός.

Οχαγιόν: Δεν κινήθηκε ως κλασικός πλάγιος επιθετικός αλλά οι δύο συστημένες του μπαλιές στον Κολαούτι έφεραν ένα πέναλτυ και ένα γκολ, ενώ και οι εκτελέσεις κόρνερ ήταν διαρκής πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία. Δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που κάνει ένας καθαρός ακραίος επιθετικός αλλά έχει εξαιρετική μπαλιά που από τα πλάγια θα φέρει πολλές ασίστ.

Κολαούτι: Επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του σκόρερ βρίσκοντας δύο φορές δίκτυα μετά από έξυπνες τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή. Είναι ανέτοιμος ακόμη, αλλά έδειξε τη μεγάλη του κλάση.

Μάκος, Αβραάμ, Οκκας: αγωνίστηκαν λίγο και έτσι δεν θα κριθούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ