Αρκετά παράπονα

Αρκετά παράπονα λάβαμε από φίλους Ανορθωσιάτες, οι οποίοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσω live-streaming, η ποιότητα του οποίου δεν ήταν καλή. Μάλιστα, οι περισσότεροι μας ανέφεραν ότι δεν είδαν καθόλου το δεύτερο ημίχρονο, αφού το live-streaming κολλούσε διαρκώς και… έπαιζε το παιχνίδι σε επανάληψη! Φαινόμενο απαράδεκτο για ένα τόσο μεγάλο οργανισμό όπως η ΑΤΗΚ!

Επιπλέον, ορισμένοι από τους χώρους που προτάθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου δεν είχαν Cytavision, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μεταδοθεί μέσω live-streaming, με τα πιο πάνω προβλήματα. Η επαρχιακή επιτροπή Λευκωσίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση απολογίας:

Η Επιτροπή Λευκωσίας του Συλλόγου μας θα ήθελε να απολογηθεί στους φιλάθλους και φίλους της Ομάδας μας που μαζεύτηκαν σε καθορισμένο χώρο στη Λευκωσία για ομαδική παρακολούθηση του πρώτου φετινού Ευρωπαϊκού μας Αγώνα, για τις συνεχείς διακοπές στην μετάδοση του δεύτερου ημιχρόνου του Αγώνα.
 
Δυστυχώς λόγω τεχνικών δυσκολιών δεν κατέστη δυνατή, την τελευταία στιγμή, η κανονική σύνδεση του χώρου με τον τηλεοπτικό οργανισμό που μετάδιδε τον αγώνα και η μετάδοση του λήφθηκε μέσω διαδικτύου. Σαν αποτέλεσμα, παρ΄όλο το “επιτυχές” πρώτο ημίχρονο, αντιμετωπίστηκαν μεγάλες δυσκολίες παρακολούθησης στο δεύτερο ημίχρονο του Αγώνα.
 
Στα θετικά, το ότι η Ομάδα μας συνέχισε με επιτυχία το δεύτερο ημίχρονο (αντίθετα με την μετάδοση μας) και το ότι παρ’όλες τις δυσκολίες καταφέραμε να δούμε και τα τρία τέρματα.
 
Γίνονται προσπάθειες να ξεπερασθούν/λυθούν όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πρώτη μας (από πολλές ελπίζουμε) φετινή συγκέντρωση στη Λευκωσία, ώστε η επόμενη για τον εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης 25/7, να είναι όπως πρέπει να είναι.
 
Απολογούμαστε ξανά για την ταλαιπωρία των οπαδών και φίλων της Ομάδας μας.
 
Επιτροπή Λευκωσίας
Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ