Υπενθύμιση για Εισιτήρια Διαρκείας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της ομάδας μας, θέλει να υπενθυμίσει ότι οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι το Σάββατο 06 Ιουλίου 2013. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και το Σάββατο 06 Ιουλίου 2013 για ανανέωση της θέσης τους, ενώ συνεχίζεται κανονικά η διάθεση ελεύθερων θέσεων σε οποιοδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει κάρτα διαρκείας ή να μετακινηθεί σε ελεύθερη θέση. Από τη Δευτέρα 08 Ιουλίου 2013 όλες οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες για κάθε ενδιαφερόμενο. 

Ο λόγος μη επέκτασης του χρονικού περιθωρίου για ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας είναι το γεγονός ότι το Σωματείο μας  έχει άμεση ανάγκη εισροής χρημάτων έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα τα κριτήρια Ιουνίου.

Η ανανέωση των καρτών διαρκείας μπορεί να γίνεται από τα γραφεία του Σωματείου μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», από το «Θεμιστόκλειο» στη Λεμεσό, από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας www. anorthosis.com καθώς και από το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 7777-8077.

Είναι η ώρα λοιπόν του κάθε Ανορθωσιάτη να ενισχύσει το Σωματείο, να ενισχύσει τις προσπάθειες της ίδιας της ποδοσφαιρικής ομάδας και με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας να προσθέσει ο κάθε Ανορθωσιάτης το δικό του λιθαράκι στο κτίσιμο μιας νέας και δυνατής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στόχος μας είναι, παρόλες τις δύσκολες οικονομικά εποχές, να συνδυάσουμε τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας αντάξιας των προσδοκιών του μεγάλου και περήφανου κόσμου του Σωματείου μας, με την οικονομική εξυγίανση και την επαναφορά του Σωματείου σε σταθερές και υγιείς οικονομικές βάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ