Χθες ξεμούδιασμα, αύριο το πρώτο δείγμα

Για το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, καθώς ήταν ένα φιλικό ξεμουδιάσματος από τις προπονήσεις των τελευταίων εβδομάδων. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν είχαμε κάποιας μορφής ενημέρωση πέραν του live από την επίσημη Ανόρθωση.

Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούμε να έχουμε στο πρώτο «κανονικό» φιλικό, που θα δώσουμε αύριο απέναντι στην Γκεντ, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Βελγίου. Αν μάλιστα καταφέρουμε και βρούμε κάποιο stream που θα μεταδίδει το παιγνίδι, ακόμη καλύτερα για όλους μας.

Αύριο ο κ. Κασσιανός αναμένεται να δείξει τις αρχικές του προθέσεις για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιγνίδι. Αναμένουμε δηλαδή μία εντεκάδα όπου θα συμπεριλαμβάνονται αρκετοί από αυτούς που θα τραβήξουν το κουπί στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιγνίδια, ενώ θα διαφανεί καλύτερα και σε ποιες θέσεις προσανατολίζεται ο Κύπριος τεχνικός να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς που βρίσκονται στο ρόστερ.

Φυσικά, μετά το αυριανό φιλικό θα ακολουθήσουν ακόμη τρία μέχρι το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιγνίδι, και σιγά σιγά η ομάδα θα μονταριστεί για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν. Αύριο όμως θα πάρουμε ένα πρώτο μικρό δείγμα για το τι έχει το μυαλό του ο Χριστάκης Κασσιανός, καθώς σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιγνίδι και η ομάδα μπαίνει σε φάση μονταρίσματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ