Επιστροφή στη βάση της

Σήμερα το βράδυ θα επιστρέψει στη Κύπρο η ομάδα μας από την Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο Golden Tulip. Οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έδειξαν να βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Υπάρχουν βέβαια ακόμη εννέα ημέρες μέχρι το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι όπου θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε τέσσερα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Και στα τέσσερα παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών, έδειξαν ενδιαφέρον και θέληση πράγμα που άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας μας, Χριστάκη Κασσιανό.

Απόψε, επιστρέφει στη βάση της. Την ερχόμενη Παρασκευή θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί Κυπριακού εδάφους απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, το οποίο θα είναι και πρόβα τζενεράλε εν όψει του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στις 18 Ιουλίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ