Με εντεκάδα Γκέφλε

Μια καλή πρόβα μονταρίσματος της εντεκάδας ενόψει του πρώτου αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσε ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με 2-0.

Ο Χριστάκης Κασσιανός ξεκίνησε την εντεκάδα παρατάσσοντας τον Βαλβέρδ κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο ήταν ο Άντιτς ενώ στο αριστερό ο νεαρός Λαίφης. Για το κέντρο της άμυνας βρίσκονταν οι Παβίσεβιτς με τον Γκάλαμας με τον πρώτο να κλέβει τις εντυπώσεις. Γενικά η αμυντική γραμμή τα πήγε πολύ καλά και πέραν από το πρώτο δεκάλεπτο, ισορρόπησε και βρήκε τα πόδια της χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα.

Στον χώρο του κέντρου οι Μαραγκός και Αλέξα παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί στις αναχαιτίσεις τους οπόταν θεωρούμε δεδομένο την χρησιμοποίηση τους και στον αγώνα με τους Σουηδούς.
Στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Φοφανά, Οχαγιόν , Οκκάς και πίσω τους ο  Γκρικαλασβίλι. Εκεί που φάνηκε πρόβλημα ως προς την δημιουργία παιχνιδιού ήταν στον χώρο όπου κινείτο ο Γεωργιανός που ναι μεν έδειξε αρκετά καλά στοιχεία αλλά την δεδομένη στιγμή θεωρούμε ότι ο Μαρσίνιο  έδωσε περισσότερη ταχύτητα και τροφοδοτήσεις με την είσοδο του στον αγώνα. Οπόταν δίνουμε ένα προβάδισμα να ξεκινήσει με την Γκέφλε ο βραζιλιάνος αντί του Γκρικαλασβίλι αν και ο αγώνας με τον Απόλλωνα θα είναι πιο ενδεικτικός.

ÊÁÑÍÅÆÇÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÍÏÑÈÙÓÇ (ÖÉËÉÊÏ)
Οι αλλαγές.

Σε εφτά αλλαγές προχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας με τις περισσότερες να τον δικαιώνουν για την επιλογή του. Ο Θεοδώρου με το που μπήκε στον αγώνα (73’) και στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια έκανε αυτό που οι συμπαίκτες του ώρα προσπαθούσαν. Με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνιά του Καρνέζη χρίστηκε σκόρερ κλειδώνοντας την νίκη από το 78’.

Χρονικά πρώτη αλλαγή αποτέλεσε ο Κολαούτι ο οποίος  πήρε την θέση του Γκρικαλασβίλι  στο 46’ και αγωνίστηκε στην κορυφή. Έδειξε ότι χρειάζεται παιχνίδια για την απόκτηση κυρίως φυσικής κατάστασης. Εν συνεχεία ο Οκκάς έδωσε την θέση του στον Μαρσίνιο στο 64’ που με την είσοδό του έδειξε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι τον αναμέναμε. Μοίρασε αρκετές πάσες όπου μία εξ΄ αυτών ήταν η τελική πάσα για τον Θεοδώρου που σκόραρε , έδωσε ταχύτητα και γενικά ικανοποίησε με την απόδοσή του.

theodorou

Η 3η κατά σειρά αλλαγή ήταν ο Θεοδώρου στο 73΄ όπως  περιγράψαμε πιο πάνω. Στο 78΄ο Ζόρζε πήρε την θέση του πολύ καλού Παβίσεβιτς. Ο Πορτογάλος δεν χρειάστηκε να επέμβει μιας και ο εναπομείναντας χρόνος ήταν τυπικής διαδικασίας. Για ξεμούδιασμα επίσης μπήκαν οι Αβραάμ (84΄), Οικονόμου (86’) και Λοϊζίδης (88΄) εις αντικατάσταση των Οχαγιόν, Γκάλαμαζ και Λαϊφη αντίστοιχα.

Γενικά κρίνεται θετική η παρουσία της ομάδας μας στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Δεν αποτελεί κριτήριο όμως μιας και ο αντίπαλος αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς. Καλύτερο δείγμα ενόψει Γκέφλε θα έχουμε στον αγώνα με τον Απόλλωνα που ως γνωστό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

 
pegasus_LARGE_t_143761_106030953_type12395

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ