Εμπειρία απέναντι στην ετοιμότητα

Η σημερινή μας αντίπαλος για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, Γκέφλε Σουηδίας, είναι μία ομάδα αρκετά πιο έτοιμη από τη δική μας με πολλά παιγνίδια στα πόδια της. Για τη δική μας ομάδα, το σημερινό παιγνίδι είναι το πρώτο επίσημο για τη φετινή χρονιά, κάτι που δίνει σαφές και μεγάλο προβάδισμα στους Σουηδούς στον τομέα ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.

Από την άλλη, η ομάδα μας είναι πιο ποιοτική από τη Σουηδική, κάτι όμως που όπως είδαμε τα τελευταία χρόνια, δεν σημαίνει αυτόματα πρόκριση για την Ανόρθωση. Για να έρθει η πρόκριση, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη.

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης κουβαλούν μεγάλες εμπειρίες στις πλάτες τους από τέτοια παιγνίδια, κάτι που είναι ακόμη πιο σημαντικό από τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας είναι πιο έτοιμοι από εμάς. Μέσα από την εμπειρία τους, θα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα κάποιες καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο προς όφελός μας, και να βάλουν την ομάδα σε θέση ισχύος για την πρόκριση.

Όλα αυτά θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που κρίνονται τα παιγνίδια και οι προκρίσεις. Όπως είπαμε, αν η ομάδα παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, τότε θα πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Καθρέφτης το γήπεδο λοιπόν…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ