Η εντεκάδα της Γκέφλε

Μέρα Ευρώπης η σημερινή. Η Κυρά της Αμμοχώστου, η πρέσβειρα της Κύπρου στην Ευρώπη αντιμετωπίζει στο βουβό Αντώνης Παπαδόπουλος την Γκέφλε Σουηδίας.  Σε τέτοιου είδους αγώνες, από τον Β’ Προκριματικό γύρο, εντός της έδρας μας,  οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη  και με καθαρό σκορ, είναι αποτυχία. Όχι σαν τις προηγούμενες αποτυχίες με Πέτροβατς, Ραμποτνίσκι και Ντίλα Γκόρι. Ακόμη χειρότερη!

Από την άλλη οι Σουηδοί αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Παραδοσιακή ομάδα της χώρας τους που ψάχνουν μια σημαντική νίκη που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την βαθμολογική άνοδο τους στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο προπονητής της Γκέφλε Per Olsson προσανατολίζεται να αρχίσει τον αγώνα με τον Hedvall κάτω από τα δοκάρια και τους Asp, Wikström, Fällman, και Portin στην άμυνα.  Στον χώρο του κέντρου αναμένεται να αγωνιστούν οι Adukor, Hansson,  Simon Lundevall και ο Ελληνο-σουηδός Alexander Faltsetas ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται ο αρχηγός της ομάδας ο  Mikael Dahlberg και ο καλός επιθετικός, Jakob Orlov σε σύστημα 4-4-2.

Σε δηλώσεις του σε Σουηδική ιστοσελίδα μετά την χθεσινοβραδινή προπόνηση ο προπονητής της Γκέφλε Per Olsson έδειξε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι χωρίς να επηρεαστούν από το μακρινό ταξίδι ενώ από την άλλη επεσήμανε το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι άσχημες μιας και η θερμοκρασία στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες έπεσε αισθητά.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Αντρέα Ντε Μάρκο. Βοηθοί ορίστηκαν οι Μασιμιλιάνο Γκρίλι και Ματέο Πασέρι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Πολωνός Στάνισλαβ Σπέστσικ και παρατηρητής διαιτησίας ο Τσέχος Γίρι Ούρλιχ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ