Έτσι θα παίξει ο Κασσιανός

Είκοσι ποδοσφαιριστές κατέλυσαν ψες στο ξενοδοχείο, ακολουθώντας την ανακοίνωση της αποστολής από τον Χρίστο Κασσιανό, λίγο μετά το τέλος της απογευματινής (18:00), κλειστής προπόνησης.

Δύο ποδοσφαιριστές θα μείνουν εκτός σήμερα, με τον Σουσάν να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αφού ο Ισραηλίτης είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό. Ο δεύτερος που θα μείνει λογικά εκτός – εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο – είναι ο Τόνι Κάλβο, που ήταν τραυματίας στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας.

Από τους 18 ποδοσφαιριστές που απομένουν, παρατηρούμε μόλις δυο νεαρούς, τους Λαΐφη και Θεοδώρου, οι οποίοι δεν αναμένεται να βρεθούν στην αρχική εντεκάδα. Πέραν αυτών, υπάρχουν άλλοι τέσσερις Κύπριοι, οι Μάστρου, Μαραγκός, Αβραάμ και Οκκάς. Οι δυο πιθανότατα θα είναι εντεκαδάτοι.

Ο Χρίστος Κασσιανός θα παρατάξει το Βαλβέρδ κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του τους Ζορζ και Γκάλαμαζ. Ο Παβίσεβιτς μετατοπίζεται μάλλον στο δεξί άκρο της άμυνας, θέλοντας να δώσει ύψος στην αμυντική μας γραμμή και ο Άντιτς πάει στο αριστερό. Εκτός – σε σχέση με τα φιλικά – μένει ο Λαΐφης.

Το δίδυμο ΜαραγκούΑλέξα δεν φαίνεται να σπάει στο κέντρο, παρά την πολύ καλή παρουσία του Θεοδώρου στα φιλικά με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα. Μπροστά στα χαφ, θα κινηθεί ένας εκ των Γκαρσία και Μαρσίνιο. Ο μεν πρώτος είναι πίσω από πλευράς ετοιμότητας, ο δε Βραζιλιάνος δεν έθελξε με την απόδοσή του έως τώρα. Μοιρασμένες οι πιθανότητες σε αυτή την περίπτωση.

Πίσω από τον επιθετικό, μόνο ο Φοφανά είναι σίγουρος! Ο Αβραάμ έχασε αρκετό έδαφος λόγω του τραυματισμού του και – εκτός και αν γίνει κάποια έκπληξη με Μαρσίνιο στο άλλο άκρο – πολύ πιθανόν να πάρει θέση ο Οχαγιόν ως δεξί χαφ. Μια θέση στα άκρα μπορεί να στελεχώσει και ο Οκκάς, νοουμένου ότι δεν θα παίξει ως επιθετικός περιοχής. Εκεί το μεγάλο όνομα είναι ο Ρομπέρτο Κολαούτι, ωστόσο ο Αργεντινός έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τους συμποδοσφαιριστές του σε φυσική κατάσταση.

Ανεξαρτήτως επιλογών για την εντεκάδα, ζητούμενο για την ομάδα μας είναι η νίκη. Όχι μια οποιαδήποτε νίκη, αλλά με όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα και απαραβίαστη την εστία του Βαλβέρδ, προκειμένου να πάμε όσο πιο “ήσυχοι” γίνεται στη Σουηδία, όπου θα κληθούμε να σφραγίσουμε την πρόκριση σε επτά βράδια από τώρα.

apostoli 18-7

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ