«Ακόμη καλύτερη εικόνα στη συνέχεια»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας και στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Για τα φιλικά:

«Δεν μετράνε αποτελέσματα στα φιλικά, μετράνε άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι η ομάδα άρχισε να μοντάρεται ενόψει Ευρώπης και γι αυτό δόθηκε περισσότερες χρόνος συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Η γενικότερη εικόνα μας βρίσκει ικανοποιημένους και ας μην ξεχνάμε ότι έγινε και προπόνηση πριν το φιλικό. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ολλανδία και σε λίγες ώρες επιστρέφει στην Κύπρο».

Για το παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Αν λάβουμε υπόψη ότι έλειπαν και κάποιοι παίκτες που χτυπούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα και την χρονική στιγμή, θεωρώ ότι η εικόνα ήταν πολύ καλή και θα είναι ακόμα καλύτερη στο φιλικό με τον Απόλλωνα την Παρασκευή. Μας ικανοποίησε και η διάθεση των παικτών, αρχίζουν και δένουν οι γραμμές και μετά τα πρώτα 15 λεπτά οπότε βρήκαμε τα πατήματά μας, ήμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, πετύχαμε δυο γκολ, βρήκαμε και άλλες ευκαιρίες, όμως δεν μετράνε τα αποτελέσματα. Βγήκαμε κερδισμένοι σε πολλούς τομείς από αυτό το φιλικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ