Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Παβίσεβιτς

Τις εντυπώσεις στο χθεσινό φιλικό με τον Παναθηναϊκό κέρδισε ο Μαυροβούνιος κεντρικός αμυντικός Σάβο Παβίσεβιτς, ο οποίος δείχνει ότι θα αποτελέσει το νέο ηγέτη στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Ο Μαυροβούνιος ήταν σταθερότατος στο χθεσινό παιγνίδι και έδειξε ότι είναι αρκετά καλός με τη μπάλα στα πόδια, στοιχείο που είχε στην περσινή ομάδα ο Σλοβένος Μπράνκο Ίλιτς. Επιχείρησε και αρκετές μακρινές, αλλά και κοντινές μπαλιές, στους συμπαίκτες του με τις περισσότερες εκ των οποίων να είναι ακριβείας, δείχνοντας ότι μπορεί να μεταφέρει γρήγορα το παιγνίδι στο αντίπαλο μισό, κάτι που θα βοηθήσει τους γρήγορους ακραίους επιθετικούς της ομάδας μας να βγουν αμέσως στην αντεπίθεση όταν τεθούν οι προϋποθέσεις.

Έδειξε να δένει καλά με τον Γκάλαμαζ, με το Ρουμάνο να έχει περισσότερα καθήκοντα «αναχαιτιστή» ιδιαίτερα στις ψηλές μπαλιές των αντιπάλων, και το Μαυροβούνιο να βγαίνει πρώτος στα μαρκαρίσματα στις επιθέσεις του αντιπάλου με τον Γκάλαμαζ να προσέχει περισσότερο τον κενό χώρο. Φυσικά το παιγνίδι χθες ήταν απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται πιο πίσω από πλευράς ετοιμότητας από τη δική μας ομάδα, αλλά ακόμη και έτσι κάποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ