Τρεις ημέρες και… Ολλανδία

Τρεις ημέρες έχουν απομείνει για τη μετάβαση της ομάδας στην Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο Golden Tulip. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς ενώ παράλληλα γίνεται και ύστατη προσπάθεια για τη συμπλήρωση του ρόστερ το συντομότερο δυνατό. Τις τελευταίες ώρες, πολλά δημοσιεύματα φέρνουν τη Μεγάλη Κυρία κοντά στην απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού ενώ ο Γεωργιανός Σιότα Γκρικαλασβίλι ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Επίσης, εντείνονται και οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός γρήγορου κεντρικού αμυντικού. Ο Χριστάκης Κασσιανός, θέλει να έχει τόσο τον αμυντικό όσο και τον επιθετικό μαζί του στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το μοντάρισμα της ομάδας. Εξάλλου, είναι πολύ σημαντικό για να καταστρώσει και τα πλάνα του εν όψει και των ευρωπαϊκών αγώνων που έρχονται πολύ σύντομα.

Εντός των επόμενων τριών ημερών λοιπόν, αναμένεται ότι θα υπάρξουν ακόμη δύο τουλάχιστον ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών ενώ δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον των Ρέζεκ, Σπαντάτσιο, Σκοπελίτη και Κάλβο στην ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ