Προκήρυξη προσφοράς για το εκτός έδρας παιχνίδι

Ανακοίνωση που ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για την προκήρυξη προσφοράς για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο μια εκ των δύο ομάδων από Εσθονία και Σουηδία, εξέδωσε το Σωματείο. Η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την προκήρυξη προσφορών για μετάβαση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας καθώς και των οπαδών μας στο εκτός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα γίνει στις 25 Ιουλίου 2013 στη Σουηδία ή την Εσθονία.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με τα γραφεία μας στο 24821911 – [email protected] για να τους δοθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και της οργανωμένης εκδρομής των οπαδών μας.

Σημειώνεται ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει 2 προσφορές, μια για Σουηδία (στην πόλη Sundsvall) και μια για Εσθονία (στην πόλη Ταλίν), αφού ο αντίπαλος μας θα γίνει γνωστός μια βδομάδα πριν το εντός έδρας παιχνίδι μας.

Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης προσφορών έχει οριστεί η Πέμπτη 04 Ιουλίου 2013 και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως παραδώσουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στα γραφεία του Σωματείου, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Το Σωματείο μας διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά, ενώ δεν υποχρεούται να επιλέξει την πιο χαμηλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ