Οι χρόνοι συμμετοχής στο πρώτο φιλικό

Ο Χριστάκης Κασσιανός επέλεξε να ανακατέψει την τράπουλα στην πρώτη ανεπίσημη εντεκάδα της χρονιάς, επιλέγοντας κυρίως νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Συγκεριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μάστρου, ενώ μπροστά του παρατάχθηκαν οι Λοιζίδης, Ζόρζε, Οικονόμου και Λαϊφης. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Οχαγιόν, Θεοδώρου και Μαρσίνιο, ενώ ο Ανδρέου πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης με στηρίγματα τους Κάλβο και Αβραάμ στα άκρα. Διατηρούμε ωστόσο μια επιφύλαξη ως προς τον ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Με την συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού, ο Βαλβέρδε πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Λαίφης παρέμεινε στο αγωνιστικό χώρο με τους Ζόρζε, Γκάλαμαζ, και Άντιτς στην τετράδα της άμυνας. Ο Οχαγιόν υποχώρησε στην μεσαία γραμμή μαζί με τους Αλέξα, και Μαρσίνιο, ενώ θέσεις στην επιθετική τριάδα πήραν οι Χατζηγεωργίου, Ρέζεκ και Φοφανά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έμειναν εκτός οι Μαρσίνιο, Λαϊφης, Οχαγιόν και Χατζηγεωργίου με τον Οκκά να παίρνει θέση στα φτερά της επίθεσης, τον Γκριγκαλασβίλι να κινείται πίσω από τον Ρέζεκ, ενώ οι Μαραγκός και Σιέλης αγωνίστηκαν στο κέντρο και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού θέση στο κέντρο της άμυνας πήρε ο Σάβο Παβίσετς αντί του Πάολο Ζόρζε. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Γαβριήλ Κωνσταντίνου αντικατέστηκε τον Βαλβέρδ κάτω από τα δοκάρια ενώ θέση στα άκρα της επίθεσης πήρε ο Μακρής αντί του Φοφανά.

Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ήταν τα δύο τελευταία αποκτήματα, Τζέισον Δημητρίου και Ρομπέρτο Κολαούτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ