Χριστοφή – Αβραάμ – Τζέισον – Αγγελής – Αρτυματάς: «Κόβει» το μάτι μας

Ποδοσφαιρικό μάτι στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Άραγε υπάρχει; Η απάντηση είναι μία. ΟΧΙ. Και εξηγούμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αναγράφονται στον τίτλο, θα μπορούσαν να ήταν στο Αντώνης Παπαδόπουλος αυτή τη στιγμή. Ο ένας είναι, η αλήθεια, αλλά θα μπορούσε να ήταν εδώ και χρόνια.

Ο Δημήτρης Χριστοφή, γέννημα – θρέμμα Ανορθωσιάτης, παρακάλαγε από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Ονήσιλο Σωτήρας να έχει μία ευκαιρία στην Ανόρθωση. Όπως είναι φυσικό, δεν του την δώσαμε, για να τη δώσουμε σε καμιάν 20αριά ξένους την ίδια χρόνια. Το αποτέλεσμα γνωστό. Για πενταροδεκάρες μιλάμε, ιδιαίτερα για τα ποσά που δίναμε εκείνα τα χρόνια.

Το ίδιο συνέβηκε και με τον Ανδρέα Αβραάμ. Από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου, μπορούσαμε να τον φέρουμε στην ομάδα μας με πενταροδεκάρες. Δεν το κάναμε. Το αποτέλεσμα γνωστό.

Αγγελής Χαραλάμπους. Από τις ακαδημίες μας. Παιδί δικό μας. Πήγε Σκωτία, ήρθε πίσω, πήγε στον Ερμή. Και εκεί που θα τον φέρναμε πίσω στην ομάδα μας, η ανικανότητα μας επέτρεψε στο να πάει τελικά στον Απόλλωνα, όπου διαπρέπει. Μπράβο μας!

Τζέισον Δημητρίου. Κλειστό τον είχαμε και αυτό κάποτε. Κατέληξε όμως στην ΑΕΚ, όπου μεγαλουργεί στη θέση του δεξιού μπακ, εκεί που γυρεύουμε ποδοσφαιριστή από την εποχή Πουρσαιτίδη. Και πάλι μπράβο μας!

Κωστάκης Αρτυματάς. Φρέσκα τα γεγονότα. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο.

Όλοι αυτοί θα μπορούσαν να ήταν στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή, κάτι που θα μας ισχυροποιούσε σε τεράστιο βαθμό, και μάλιστα με Κύπριους ποδοσφαιριστές. Το αστείο είναι ότι οι πρώτοι τρεις είναι γέννημα – θρέμμα Αμμοχώστου, ενώ και ο Τζέισον Δημητρίου Ανορθωσιάτικες ρίζες έχει. Τελικά κόβει το μάτι εκεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ